facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MECA Bilservice

MECA Bilservice
"Bilverkstadskedjan MECA finns över hela landet och är hela Sveriges mest förstående bilexpert. Hos oss utförs alla service- och reparationsarbeten. Vi använder dessutom alltid reservdelar av originalkvalitet eller delar av motsvarande kvalitet, och våra garantier är generösa. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag samt vår breda expertis, oavsett bilmärke, skapar vi hållbara helhetslösningar och förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid."
Address: Gasverksvägen 10, 611 35 Nyköping
Phone: +46155211113
City: Nyköping
Zip Code: 611 35



related searches: Yourex, Galwin, Bilvision, Dawero, Mekster, AutoFrontal, Mekonomen Grimmered, Oljemagasinet
Similar places near
TT Fordonskadecenter TT Fordonskadecenter 451 meter Otrevligt bemötande. Kommer med fler kostnader efter att priset redan var uppgjort.
Stenbergs Bil i Nyköping Stenbergs Bil i Nyköping 465 meter En bilverkstad som håller alla mått!! Toppverkstad!
Söderbergs Personbilar Söderbergs Personbilar 1 km Mkt bra service och trevligt bemötande
Däckpartner Nyköping Däckpartner Nyköping 2 km Kränger även däck till din Elscooter! Mycket smidigt då det kan vara knepigt att krän...
Nysab Nysab 3 km Super bra kundservice och bra mekaniker! Rekommenderar starkt!Tjänster: Allm...
Proauto BMW Proauto BMW 3 km Men herregud! Kan ni svara i telefon! Stått i väntekö över 30 minuter & skickat m...
Reviews
Mycket nöjd! Bra service med positivt bemötande.
De har vid upprepade tillfällen gjort fel vid montering av handbrom/backar/belägg/ok, detta har kostat mig en förmögenhet...
Vilken service !!! Jag har aldrig någonsin fått så snabb, proffsig hjälp som här ! EN DAG och rubbet fixat ! De tom lät besiktiga min gamla X3a anledningen till att jag lämnade in den där i samband med de småsaker som behövde fixas........ Och vilket osedvanligt toppbemötande !! Jag kommer aldrig lämna in min bil någon annanstans EVER ! Bästa jag varit med om alla kategorier ! Rekommenderas som 1:a handsval om du söker bilverkstad i Nyköping !!
Mycket bra service på telefon och mejl. Personalen i receptionen var tydlig med information och mycket vänlig! Även grabbarna inne på verkstaden var mycket trevliga. Rekommenderar starkt den här verkstaden.
Mycket trevlig och serviceinriktad personal som värdesätter kundens behov. Jag fick snabbt hjälp och tips som behövdes fick komma in samma dag jag ringde. Tack Ted! /Sebastian
Här är stället med personal som verkligen kan sitt jobb. Så trevliga och hjälpsamma! Tack!
Trevliga mekaniker som man har möjlighet att prata m när man hämtar sin bil o undrar över något.
Svarar inte på mail och vill inte kännas vid den reklamation jag gjort i höstas som vi kom överens om att ta nu på vårkanten.
Comment on this business

to add MECA Bilservice map to your website;