facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Proauto BMW

Proauto BMW

About

Välkommen till Proauto. Vi är din auktoriserade återförsäljare av BMW längs E4:an i Sörmland och Östergötland, med fullservicekapacitet för BMW och BMW i .



"Holmgrens Bil i Nyköping är en pålitlig bilåterförsäljare av BMW, Ford och MG, samt en serviceverkstad. Vi erbjuder ett brett sortiment av både nya och begagnade bilar; inklusive elbilar, hybridbilar, transportbilar och bensin- eller dieselbilar. Vi erbjuder privatleasing och du kan hitta din framtida förmånsbil eller tjänstebil hos oss. Vår skadeverkstad tar hand om plåt- och lackskador, medan vår bilservice omfattar vindrutebyte, stenskottslagning och bilvård. Vi har även en däckverkstad med sommardäck och vinterdäck, samt ett däckhotell för säker förvaring. Vårt team strävar efter att överträffa förväntningarna och ge bästa möjliga service. Välkommen till Holmgrens Bil i Nyköping!"
Address: Kocks Väg 6, 611 38 Nyköping
Phone: 010-1681600
City: Nyköping
Zip Code: 611 38



related searches:
Similar places near
Nysab Nysab 1 km Super bra kundservice och bra mekaniker! Rekommenderar starkt!Tjänster: Allm...
Däckpartner Nyköping Däckpartner Nyköping 1 km Kränger även däck till din Elscooter! Mycket smidigt då det kan vara knepigt att krän...
Stenbergs Bil i Nyköping Stenbergs Bil i Nyköping 2 km En bilverkstad som håller alla mått!! Toppverkstad!
MECA Bilservice MECA Bilservice 3 km Mycket nöjd! Bra service med positivt bemötande.
TT Fordonskadecenter TT Fordonskadecenter 3 km Otrevligt bemötande. Kommer med fler kostnader efter att priset redan var uppgjort.
Söderbergs Personbilar Söderbergs Personbilar 3 km Mkt bra service och trevligt bemötande
Reviews
Men herregud! Kan ni svara i telefon! Stått i väntekö över 30 minuter & skickat meddelande om att dom ska ringa upp. Inget händer, inget! Kundvård och service?
Holmgrens Nyköping blivit som tjuven pga priser blivit så dyrt för lite jobb och inte samma priset för samma jobb varja gång. Inte nöjd när de ljuger för kund.
helt absurder väntetider. 6veckor för att bara kika på en bil.
Omöjliga att få tag på. Verkstaden förstörde mer än de lagade, felaktig diagnos och skyhög offert. Skrämmande.
Kundbemötande I världsklass! Efter att ha shoppat runt efter bil i Stockholm hade jag vägarna förbi Nyköping där jag lite apropå gick in till Holmgrens Bil och till min stora förvåning möttes jag av ett glatt "Hej!" direkt innanför dörren och en säljare som erbjöd sig svara på frågor eller ordna en provkörning direkt. Slutade med att vi gjorde affär över telefon och mail samma vecka! Corona försenade leveransen men de löste även detta på ett professionellt och personligt sätt vilket verkligen imponerande och gjorde att vi kunde hämta ut en av Sveriges första 330e touring! Tack Holmgrens Bil!
Omöjliga att få tag på, om man lyckas få tag på dem så ska de höra av sig senare vilket aldrig kommer inträffa.
Känner att dom inte vill ha nöjda kunder. Återkommer inte när dom säger att dom ska och upplever att man ljuger en rakt upp i ansiktet. Nej ta en riktigt funderare innan ni gör affärer med dom.
Stora lokaler vid E4an. Leasar bil nu och är, hittills, mycket nöjd.
Bra service av trevlig personal.
Maken till trevliga o servicevänliga säljare o personal har jag ej upplevt tidigareTack Sebastian o Lennart m.v.h Urban Johansson
Comment on this business

to add Proauto BMW map to your website;