facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Medpro Clinic Lilla Edet Vårdcentral

Medpro Clinic Lilla Edet Vårdcentral

About

På denna sida kommer Lilla Edet vårdcentral att informera boende i Lilla Edet kommun om vårt utbud och generell information om hälsa som kan vara av intresse.
Medpro Clinic driver Lilla Edet vårdcentral sen januari 2012.

Story

Medpro Clinic driver idag sex Vårdcentraler i Västra Götalandsregionen. Till dessa är det knutet tre Rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi är idag ca 130 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlem i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega och har där tecknat kollektivavtal för samtliga anställda.

Läs mer på vår hemsida www.medpro.eu

Detta är Lilla Edet vårdcentral officiella Facebooksida.

Vi ansvarar för att innehållet på vår sidan är lagligt. Då vi lyder under sekretess-och personuppgiftslagen kan vi inte svara på frågor i inlägg om provsvar, diagnoser och andra medicinska frågor via vår Facebook-sida.

Kommentarer och inlägg som innehåller hot, personangrepp, pornografi eller andra kränkningar tar vi bort. Även som på annat sätt är olämpligt tas bort.

Address: Järnvägsgatan 8, 463 30 Lilla Edet
Phone: 0520 488800
City: Lilla Edet
Zip Code: 463 30



related searches:
Similar places near
Vårdcentralen Lilla Edet Vårdcentralen Lilla Edet 12 meter Det har legat inkommande remisser hos er i 5 månader nu, har inte fått någon hjälp. P...
Hälsa i Centrum Hälsa i Centrum 235 meter Väldigt trevlig , nu har jag fina fötter. Kan varmt rekommendera att gå hit.
Harmonica Ansiktszonterapi/Regression/TLT/Kristallbäddsterapi/Taktilmassage Harmonica Ansiktszonterapi/Regression/TLT/Kr... 4 km Ansiktszonterapi, taktilmassage, healing, andlig vägledning
Reviews
Det har legat inkommande remisser hos er i 5 månader nu, har inte fått någon hjälp. Provsvar får man aldrig svar på. Vi är sjuka människor som vill veta varför vi är sjuka. Vet inte varför vitsen med vårdcentralen finns annars. Dåligt bemötande av personal. Ingen vårdcentral jag kan rekommendera till någon
Dåligt bemött Av personal. Bokar in tider sedan ingen hjälp. Hör inte av sig ang remisser eller prover. Ne denna vårdcentral rekommenderar jag inte till nån
Är väldigt missnöjd med. Jätte dålig bemötande. Även den enda vårdcentralen jag vet där man inte kan boka tid när man ringer dem även om man har besvär och mår jättedålig. De brukar säger en sjuksköterska kommer att ringa dig under dagen. Man vet ej när utan man får vänta en heldag tills de ringer. Kommer att byta vårdcentral även om jag bor nära här.
Så var det dax att få dos nr:2, snabbt och smidigt. Första dosen gav inte några biverkningar mer än öm i armen. Får se hur det känns denna gången, men jag är inte orolig… känns bra att nu vara full vaccinerad och därigenom hjälpa de som av någon anledning inte kan ta vaccin… tillsammans kan vi bryta pandemin. Äntligen första dosen vaccin mot covid-19 i armen. Återstår att se hur det känns i helgen. Men just nu känns det toppen och det gick smidigt med sprutan.
Äntligen fått första vaccinationen, känns fantastiskt. fantastiskt bemötande av vårdpersonalen. MEN dålig skyltning vid Folkets hus, ställ gärna upp någon form av flagga eller skylt vid Folkets hus. På bokningssidan står det missvisande att vaccinationen sker på v- centralen. Detta går väl att ändra på. Många som frågade i kön och flera hade gått fel.
Vaccinerade mig här för Covid-19. Det gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande från sköterskorna som även tog sig tid att svara på frågor om man hade några.
Alltid möjlighet att få tid här. Mycket kunnig vårdpersonal. Bra med koronaskyddet och enkelt att anmäla sig vid ankomst och att betala.
Min fru är/var patient hos MedPro och under deras vård har hon gått ifrån värktabletts-beroende till narkoman. Ett så dåligt skött program borde stämmas och stängas ned med en gång. Den hjälp hon fick var inläggning på psyk i 10 dagar mitt i sommaren när beroende-enheten hade stängt och avdelningen hon fick vara på sköttes av sommarvikarier. Där blev hon avgiftad ifrån 1 dos och utsläppt med behov av 2 doser. Hon avgiftades sedan sattes det in 8 doser om dagen i 2 dagar sedan 6 doser i två dagar, efter det 4 doser i 2 dagar och tillslut 2 doser. Efter detta släpptes hon ut med behov av 2 doser när hon kommit in för att få hjälp med 1 dos. Detta är ett skämt! Nu förstår jag varför så många människor tar livet av sig i detta land där det saknas både empati, kompetens och förstående av det mänskliga psyket.
Dos två tagen, gick jätte bra och personalen va jätte trevliga. Tråkigt bara att andra som skulle få vaccin hade väldigt stark parfym. Det är respektlöst.
Första dosen gick bra. Fick ont i armen i två dygn. Sitter här nu tar andra dosen fick väldigt ont i armen medan jag sitter här i 15 min. Allt gick bra hur nöjd som helst.
Comment on this business

to add Medpro Clinic Lilla Edet Vårdcentral map to your website;