facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Lilla Edet

Address: Järnvägsgatan 8, 463 30 Lilla Edet
Phone: (0520) 488800
City: Lilla Edet
Zip Code: 463 30



related searches: 1177 vaccination Lilla Edet, Capio Lödöse, NEVS Trollhättan vaccination
Similar places near
Medpro Clinic Lilla Edet Vårdcentral Medpro Clinic Lilla Edet Vårdcentral 12 meter Det har legat inkommande remisser hos er i 5 månader nu, har inte fått någon hjälp. P...
Reviews
Det har legat inkommande remisser hos er i 5 månader nu, har inte fått någon hjälp. Provsvar får man aldrig svar på. Vi är sjuka människor som vill veta varför vi är sjuka. Vet inte varför vitsen med vårdcentralen finns annars. Dåligt bemötande av personal. Ingen vårdcentral jag kan rekommendera till någon
Dåligt bemött Av personal. Bokar in tider sedan ingen hjälp. Hör inte av sig ang remisser eller prover. Ne denna vårdcentral rekommenderar jag inte till nån
Snabb och fin vård för mina gamla föräldrar
Så var det dax att få dos nr:2, snabbt och smidigt. Första dosen gav inte några biverkningar mer än öm i armen. Får se hur det känns denna gången, men jag är inte orolig… känns bra att nu vara full vaccinerad och därigenom hjälpa de som av någon anledning inte kan ta vaccin… tillsammans kan vi bryta pandemin. Äntligen första dosen vaccin mot covid-19 i armen. Återstår att se hur det känns i helgen. Men just nu känns det toppen och det gick smidigt med sprutan.
Är väldigt missnöjd med. Jätte dålig bemötande. Även den enda vårdcentralen jag vet där man inte kan boka tid när man ringer dem även om man har besvär och mår jättedålig. De brukar säger en sjuksköterska kommer att ringa dig under dagen. Man vet ej när utan man får vänta en heldag tills de ringer. Kommer att byta vårdcentral även om jag bor nära här.
Alltid möjlighet att få tid här. Mycket kunnig vårdpersonal. Bra med koronaskyddet och enkelt att anmäla sig vid ankomst och att betala.
Äntligen fått första vaccinationen, känns fantastiskt. fantastiskt bemötande av vårdpersonalen. MEN dålig skyltning vid Folkets hus, ställ gärna upp någon form av flagga eller skylt vid Folkets hus. På bokningssidan står det missvisande att vaccinationen sker på v- centralen. Detta går väl att ändra på. Många som frågade i kön och flera hade gått fel.
Dos två tagen, gick jätte bra och personalen va jätte trevliga. Tråkigt bara att andra som skulle få vaccin hade väldigt stark parfym. Det är respektlöst.
Vaccinerade mig här för Covid-19. Det gick snabbt och smidigt. Trevligt bemötande från sköterskorna som även tog sig tid att svara på frågor om man hade några.
Min fru är/var patient hos MedPro och under deras vård har hon gått ifrån värktabletts-beroende till narkoman. Ett så dåligt skött program borde stämmas och stängas ned med en gång. Den hjälp hon fick var inläggning på psyk i 10 dagar mitt i sommaren när beroende-enheten hade stängt och avdelningen hon fick vara på sköttes av sommarvikarier. Där blev hon avgiftad ifrån 1 dos och utsläppt med behov av 2 doser. Hon avgiftades sedan sattes det in 8 doser om dagen i 2 dagar sedan 6 doser i två dagar, efter det 4 doser i 2 dagar och tillslut 2 doser. Efter detta släpptes hon ut med behov av 2 doser när hon kommit in för att få hjälp med 1 dos. Detta är ett skämt! Nu förstår jag varför så många människor tar livet av sig i detta land där det saknas både empati, kompetens och förstående av det mänskliga psyket.
Comment on this business

Directions to Vårdcentralen Lilla Edet with public transportation


Lilla Edet busstation 30 meters
333
421
422
423
424
Södra Vägen 240 meters
421
423
Molinsgatan 290 meters
423
424

to add Vårdcentralen Lilla Edet map to your website;