facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Medpro Clinic Torpa Vårdcentral

Medpro Clinic Torpa Vårdcentral

About

På denna sida kommer Torpa Brålanda vårdcentral att informera boende i Vänersborg om vårt utbud och generell information om hälsa som kan vara av intresse. Medpro Clinic driver Brålanda och Torpa vårdcentral sen 2010.

Story


Medpro Clinic driver idag fem Vårdcentraler i Västra Götalandsregionen. Till dessa är det knutet tre Rehabenheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar. Vi är idag 150 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlem i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega och har där tecknat kollektivavtal för samtliga anställda.


Läs mer på vår hemsida www.medpro.eu

Detta är Brålanda-Torpa vårdcentral officiella Facebooksida.

Vi ansvarar för att innehållet på vår sidan är lagligt. Då vi lyder under sekretess-och personuppgiftslagen kan vi inte svara på frågor i inlägg om provsvar, diagnoser och andra medicinska frågor via vår Facebook-sida.

Kommentarer och inlägg som innehåller hot, personangrepp, pornografi eller andra kränkningar tar vi bort. Även som på annat sätt är olämpligt tas bort.
Har du frågor eller vill du komma i kontakt med oss så gör du detta enklast via [email protected]

Address: Torpa Vägen 23, 462 36 Vänersborg (commune)
Phone: 0521278200
City: Vänersborg
Zip Code: 462 36


Opening Hours

Monday: 07:30 - 17:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 17:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 17:00


related searches: Medpro Clinic Group AB
Similar places near
Hörselverksamheten Vänersborg Hörselverksamheten Vänersborg 1 km Tack för att ni har så god service! Hälsningar Christer
Apollonia Dentalklinik Apollonia Dentalklinik 1 km Helt fantastiskt bemötande, helt underbar upplevelse! Rekommenderar starkt!
Vårdcentralen Nordstan Vårdcentralen Nordstan 2 km Min erfarenhet av den här vårdcentralen i Vänersborg är mycket bra. Har fått mycket b...
Reviews
Dags att byta VC då felbedömning gjorts och riskerade allvarlig fysisk skada p.g.a. ett läkemedel jag inte tål p.g.a. mycket allvarliga biverkningar, men prompt skulle ta ändå enligt tillfällig jourläkare.
Har vaccinerat mig här. Det går fort och utan problem. Jag har inga klagomål alls!
Mycket väl bemötande o personalen upplevdes mycket professionella.
Bra service vid covid vaccination.
Underbar personal, lika bra som i Brålanda!
Ett mycket trevligt och kompetent bemötande från alla personalkategorier, reception, lab, undersköterskor, sjuksköterskor och läkare.
Superbra bemötande vid vaccination av C-19 på Arena Vänersborg. Stort tack!
Riktigt bra vårdcentral! snabb hjälp och aldrig problem med att få träffa varken ssk eller läkare! Trevligt bemötande! jättebra hantering av covid testning och vaccin!
Super duktiga och trevliga! Även snabba som blixten
Jättetrevligt bemötande vid vaccinationen i Arena Vänersborg.
Comment on this business

to add Medpro Clinic Torpa Vårdcentral map to your website;