facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Nordstan

Address: Residensgatan 23, 46230 Vänersborg (commune)
Phone: 0521262080
City: Vänersborg
Zip Code: 46230


Opening Hours

Monday: 07:30 - 17:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 17:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 17:00


related searches: Vänerparken vårdcentral, Nordstan vårdcentral öppettider, Byta vårdcentral Vänersborg
Similar places near
Hörselverksamheten Vänersborg Hörselverksamheten Vänersborg 955 meter Tack för att ni har så god service! Hälsningar Christer
Medpro Clinic Torpa Vårdcentral Medpro Clinic Torpa Vårdcentral 2 km Dags att byta VC då felbedömning gjorts och riskerade allvarlig fysisk skada p.g.a. e...
Reviews
Min erfarenhet av den här vårdcentralen i Vänersborg är mycket bra. Har fått mycket bra bemötande i både telefon och i direkt personlig kontakt, vilket är det viktigaste för mig. Systemet med ptj och lämna meddelande där o dyl, tycker jag mindre om. För mig är personlig kontakt bäst. Bra att man får påminnelser om besökstider innan.
Deras app verkar vara ett sätt att undvika patienter. När man frågar varför de inte har bättre kundvård blir man upplyst att det är fritt att byta vårdcentral. Tän kan vad enklare det är att behålla en kund jämför med att locka en ny. Finns dom för dig eller du för dom? Misstänker det senare.
Maria Aronsson enhetschef går så I affekt att hon inte uppfattar frågeställningen utan letar alla sätt att undvika hjälpsamhet och ansvar..Olämpligt. när det gäller medicinska förhållanden.
Dåligt uppföljning, bra på att ringar tillbakas, men det är inte ofta man bli bemött fint. Finns några ssk som drar ned den positivitet av samtalen. De bör inte har telefon uppgiften då de först måste lära sig att lyssna och vara lyhörde, hjälpsamma och underlätta. ich vara lyhörd till prata De har en tendes att prata förbi och inte ta tid till att lyssna. Gör oftast sina egna tolkningar av samtals behov. Är inte alltid tillmötesgående.
Detta har med åren blivit en sämre vårdcentral. Privatägd säger ju i och för sig allt då vill dem bara tjäna pengar och inte ha patienter som kostar .
Personalen är kunnig, förstående och ger alltid trevligt bemötande både när man är där på besök, i telefon och i chatt. Duktiga på sina jobb och erfarna. Både vårdcentral och BVC
Vårdcentralen är 10/10 men den där BVC 0/0. Fick orosanmälen av dom utan anledning. Tacka gudarna för att soc trodde oss.
Helt okej service men hälften av gångerna man är där så är det väldigt otrevlig personal
Bra och mycket trevlig personal. Fantastiska att sticka vid provtagning.
Kollar aldrig meddelanden via 1177, man får stå utan medicin!
Comment on this business

to add Vårdcentralen Nordstan map to your website;