facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mia Marias

Address: Isbergs gata 7 , Malmö 211 19, M, SE
Phone: +46 40 616 06 69
City: Malmö
Zip Code: 211 19


Similar places near
Kv. Åkern Kv. Åkern 3 km I Frankrike säger man att maten låter kocken tala med avancerad matlagning och i Ital...
Reviews
Bra lunch! Tre alternativ och alltid väldigt vällagat och smakrikt. Bra salladsbuffé och gott kaffe som ingår på lunchen. Trevlig personal! Saknar charmen från det gamla stället, detta känns lite mer skolmatsal.
Ok "skollunch" om ni förstår... ingen matupplevelse och lokalen är ganska tråkig. Finns andra alternativ man föredrar på denna ort men aldrig har det varigt dåligt här... bara okej.
Jag går dit torsdagar för ärtsoppan. Pannkakorna med. Inte för skolmatsalskänslan. Den kunde man vaarit utan. Krävs inte så mycket men lättare är att bara ställa en massa bord i en lagerlokal. Hade en amatörmässig restaurang när jag jobbade i Cc house som bara hade ärtsoppa vintertid. Som om man inte fastade på fredagar även på sommaren. Får se om Mia Marias har bättre koll. Vegetariska alternativ: Vad finns det att säga?
Inte den bästa husmanskost jag har smakat. Potatismos var väldigt tunn och smaklös. Köttet var waaay 2 salty! Har man haft ögonbindel när man saltade maten?! Välj annan restaurang i närheten finns bättre mat.
Lunchen var ok men inte mer. Fint upplagt på tallriken men maten var ganska kall. Lokalen är inte den roligaste. Salladsbordet lämnade mer att önska och jag hade önskat något tillbehör till kaffet.
Generösa portioner. Trevlig personal gott salladsbord. Ljudnivån någon för hög pga kala väggar. Miljön lite mer som matsalMat: 4/5
Smålands Gille Malmö hade Vårfest här. Mycket trevlig personal och god mat.Mat: 5/5
God mat. Åt där en gång, vill gärna dit igen.Mat: 4/5
Bra lunchställe med vällagad matMat: 4/5
Trevligt att komma tillbaka till MiaMarias. God husmanskost. Miljön kunde vara lite mer inspirerande. Har även bord ute.
Comment on this business

to add Mia Marias map to your website;