facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kv. Åkern

Address: Nobelvägen 73b , Malmö 214 33, M, SE
City: Malmö
Zip Code: 214 33



related searches: Kv åkern menu, Kv åkern malmo
Similar places near
Lyran Lyran 160 meter Fantastiskt gott med fräscha råvaror, härlig atmosfär och bra tempo. Vi satt i baren ...
Bloom In The Park Bloom In The Park 1 km En fruktansvärd upplevelse! Tyckte det lät som ett kul upplägg och vi är öppensinnand...
Escama Escama 2 km Det gick snabbt att få maten och snabb service. Små tapas med allt möjligt på menyn. ...
Johan P. Johan P. 2 km Jag och sambon beställde det stora skaldjursfatet att dela på. Allt var väldigt färsk...
Mosaik Mosaik 2 km Mycket trevlig personal och god mat! Mysigt ställe där man känner sig välkommen och b...
Vollmers Vollmers 2 km Efter låååång väntan och med stor förväntning intog vi Vollmers en lördagkväll i janu...
Pinchos Pinchos 2 km Älskar Pinchos eftersom deras resturang är en helt ny upplevelse och väldigt inbjudan...
Malmö Rökeri Malmö Rökeri 2 km Ett riktigt toppenställe! God och prisvärd mat. Ölen var god men kanske lite dyr. Fin...
Bastard Bastard 2 km
Snapphane Snapphane 2 km Otroligt bra mat, fantastisk personal, trevlig miljö. Duktiga på att justera den fast...
Eggsinc Eggsinc 2 km En aningen besviken. Månadens omelett var en redan tillagad omelett som låg i en förp...
Lokal 17 Lokal 17 3 km Alltid god mat och bra service i en mycket vacker lokal
Mia Marias Mia Marias 3 km Bra lunch! Tre alternativ och alltid väldigt vällagat och smakrikt. Bra salladsbuffé ...
Reviews
I Frankrike säger man att maten låter kocken tala med avancerad matlagning och i Italien säger man att maten låter Gud tala med rena råvaror. På Kvarteret Åkern är Ivan Gud. De alla finaste råvarorna tillagade med ändlös omsorg och kärlek i de mest överväldigande smakkombinationer som lyfter varje-dag-råvaror till helt nya höjder. Kombinationen av smaker är inte allt; texturer, temperaturer, porslin, vin, miljön - allt bidrar till den perfekta matupplevelsen.
Hemtrevligt som att sitta i någons vardagsrum/ matrum, enkelt och prisvärt utöver det vanliga. Vid besöket tog vi kockens val fyra rätter till 350:- vilket är makalöst bra sett till hantverket. Dryckespaket kan köpas till. I mitt tycke bland det bästa Malmö har att erbjuda.
Toppenfin service och god mat! Lite besviken på efterrätten bara, den smakade mer "mat" än dessert enligt mig.
Trevligt upplägg där varje av de fyra rätterna i vår meny kompletterade varandra väl och där den andra rätten med utmärkt vällagade primörer stack ut extra. Rätterna kändes anpassade för denna dag, en varm sommarkväll. Vi satt på uteserveringen som dessvärre dras med en vältrafikerad väg just intill men samtidigt badar i ljuvlig kvällsol.
Helt otroligt ställe. Jag tog griskind och två vegetariska rätter med Shiitake och nötter och annat. Till detta drack jag ett orange vin ! som var supergott. Vänlig personal som gärna föreslår bra vin därav det orange. Högsta kvalité på maten som är gjord med kärlek och uppfinningsrikedom. Jag är verkligen en köttmänniska men här hade jag verkligen kunnat ta vegetariskt rakt av, även om griskinden var mör och saftig. Efterätten var något slag cheese cake med fruktig sås, underbart läcker. Mysigt och bohemiskt ställen, skön atmosfär. Väl värt pengarna ca 450 för en 4 rätters meny exkl. dryck Lugnt ställe med avslappnad atmosfär, urmysig lokal, sjysst personal
Jag vill först nämna att all personal jag mötte på denna restaurang verkar supergulliga och jättesnälla. Men jag känner mig så himla snopen över hur maten smakade och vad som erbjöds i förhållande till vad jag fick betala för pris. Det var nästan komiskt. Jag förstår inte om det fanns ett försök till punkighet eller om vi kom på ett riktigt pladask till kväll. Men tack för den goda drycken.
Fantastisk konceptrestaurang med avslappnad rustik atmosfär. En middag på åkern kostar strax över 400 kronor, men jesus får du valuta för pengarna. Menyn är nedstrippad till endast ett val av antingen kött, fisk eller vegetariskt, men ett gäng gemensamma vegetariska tallrikar landar på bordet tillsammans med huvudrätten varav alla är veg. Det ingår också efterrätt. Att äta på åkern är en riktig upplevelse. Som tur e så ändras menyn ofta vilket gör varje besök helt unikt. Allt är lagat perfekt med roliga smaker, vinet är gott, fantastiskt trevlig service osv. Rekommenderas varmt!
God och spännande förrätt, sen va tyvärr två rätter ganska tråkiga, avslutades dock med en god efterrätt. Hade föredragit vanliga vinglas istället för de små. Trevlig service och mysig atmosfär.
Bra mat. Enkelt men med mycket omtanke bakom. Mysig och avspänd atmosfär. Tyvärr ganska höga priser i relation till vad man faktiskt får. 450 för tre mellanrätter ganska små och en dessert. Vill dock säga att ifall man är matintresserad är det ett bra ställe, med stort utbud av naturviner.
Härligt ställe. Har varit här många gånger sedan det öppnade. God mat som varierar. Beställer 3 rätters för en vettig peng, förut fick man mindre mat men när jag var där senast fick vi skitmycket mat. Trevlig atmosfär, tyvärr har dom inte kvar sitt billiga öl alternativ knize
Comment on this business

to add Kv. Åkern map to your website;