facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mosaik

Address: Stortorget 6 , Malmö 211 34, M, SE
City: Malmö
Zip Code: 211 34



related searches: Mosaik malmö restaurant, Mosaik malmö menu, Vibliotek Malmö, La Roche Malmö, Plockepinn Malmö, Plockmat Malmö, SCHLAGERBAR Malmö, Restaurang Stortorget, Malmö
Similar places near
Pinchos Pinchos 117 meter Älskar Pinchos eftersom deras resturang är en helt ny upplevelse och väldigt inbjudan...
Malmö Rökeri Malmö Rökeri 138 meter Ett riktigt toppenställe! God och prisvärd mat. Ölen var god men kanske lite dyr. Fin...
Eggsinc Eggsinc 363 meter En aningen besviken. Månadens omelett var en redan tillagad omelett som låg i en förp...
Escama Escama 742 meter Det gick snabbt att få maten och snabb service. Små tapas med allt möjligt på menyn. ...
Lyran Lyran 2 km Fantastiskt gott med fräscha råvaror, härlig atmosfär och bra tempo. Vi satt i baren ...
Kv. Åkern Kv. Åkern 2 km I Frankrike säger man att maten låter kocken tala med avancerad matlagning och i Ital...
Reviews
Mycket trevlig personal och god mat! Mysigt ställe där man känner sig välkommen och blir rejält mätt. Rekommenderade oss att ta tre tapas var vilket blev alldeles lagom.
Besök inte nattklubben här. Totalt B. Sjuk kass ställe .Liten dans golv med bord omkring så du känner dig uttittad av alla. Skumma typer och flyktingar mest. gifta män som står i hörnet med samma dricka hela kvällens gång och raggar på allt med 2 ben. Överdrivet dyra drinkar. En drink för 180 -200 spänn. Alldeles för hög musik så man får skrika sig hes för och ens höra vad ens sällskap sägee
Hundovänligt. Gillar egentligen maten och den serverande personalen. Jag satt ute och åt med min lilla hund när tidernas störtregn började vräka ned och gjorde det helt omöjligt att sitta ute. En vänlig servitör anvisade mig och vovven till ett hörnbord inomhus, även om hundar inte får vistas inomhus i vanliga fall. Men då dök ”högste chefen” upp och sa att vi Inte fick sitta där med hundvalpen. Jag tvingades alltså ut i störtregnet mitt i maten. Lämnade stället, och avser inte återvända.
Mycket trevlig restaurang på stortorget. Mysig uteservering, bred meny, gott vin och bra service. Alla rätter smakade utmärkt!
Vi hade bokat bord för att äta, allt tog väldigt lång tid. Maten var god, men väldigt lång väntetid och vi fick inte allt vi beställt. Sedan när vi beställde Cava fick vi prosecco. Personalen sprang runt och kändes väldigt förvirrade. Mer personal och bättre organiserat så hade det nog blivit bättre.
Maten var väldigt god men servicen var tyvärr dålig. Vi fick vänta i över en halvtimme på att ens få in vår dryck, och efter ytterligare en timme när maten kom så saknades en rätt. En i sällskapet var glutenintolerant och trots att rätten hon beställde hade en glutenfri markering på menyn så var den inte alls glutenfri.
Var bättre för, men nu är det nästan skolmatskvalitet på det. Man får ta upp själv, men inte köttet för där står någon och delar ut snåla portioner - när jag var där så verkade han inte höra mig, om han ignorerar mig eller inte förstår svenska vet jag inte. Det ligger ju vid Stortorget, det finns ingen direkt brist på bättre restauranger i närheten.
Trevlig service, bra bar o bra DJ, men lite av ett fylleslag för 50+, så här 1a gången efter Coronarestriktioner Får kanske ge det nån chans till gick hem efter ett par timmar när jag fått 3 drinkar spillda över mig
Maten var bra, men servicen är dålig, då det finns en anställd som inte har lärt sig ge bra service. Jag blev förvånad på hur den personen bemötte oss, för det första så kunde vi inte beställa av henne, och för det andra, när man till henne att vi har lite bråttom och skulle vilja betala så svarar personen på ett nonchalant sätt: men gå till baren och betala för det går snabbare !?. Se till att anställa folk som kan det här med service och inte folk som skrämmer iväg kunderna därifrån!
Som första gångs gäst jag är, så tycker jag att visst fick vi vänta på maten. Men en lördag kväll då får man vänta sig det... Passa på och njut av maten så fixar allt sig. Maten var god och det var gott att äta lite av varje. För min del räckte det med 4 tallrikar. Det ända solket i bägaren var riktigt snuskiga toaletter. Men som sagt tapas var goda..
Comment on this business

to add Mosaik map to your website;