facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Snapphane

Address: Adelgatan 4 , Malmö 211 22, M, SE
Phone: +46 40 15 01 00
City: Malmö
Zip Code: 211 22


Opening Hours

Tuesday: 17:00-23:30
Wednesday: 17:00-23:30
Thursday: 17:00-23:30
Friday: 17:00-23:30
Saturday: 17:00-23:30


related searches: Snapphane djur, Snapphane Malmö, Snapphane Auktioner, Snapphane Restaurang, Snapphane skatt, Friskytter, Snapphanar Film, Swedification
Similar places near
Restaurang Variation Restaurang Variation 1 km Supergod lunchbuffé, mycket att välja på. Jättefin salladsbuffé som ingår. Kan varmt ...
Kv. Åkern Kv. Åkern 2 km I Frankrike säger man att maten låter kocken tala med avancerad matlagning och i Ital...
Reviews
Otroligt bra mat, fantastisk personal, trevlig miljö. Duktiga på att justera den fasta menyn m.a.p. allergier så det ändå passar vinpaketet. Kan varmt rekommenderas!
Fantastisk atmosfär och trevlig personal. Blev en dyr kväll då detta inte är ett av Malmös billigaste ställe. Maten var utsökt men små portioner. Enda negativa var att varmrätten med sidfläsk var nästan helt rått och föll inte mig i smaken.
Härlig atmosfär, bra service och väldigt bra mat. Efterrättsäpplet och ankan som sista huvudrätt var båda i världsklass. Värt ett besök.
Väldigt god mat och bra service . Fantastiska kockar. Prisvärt nja... För dyrt.
Den 4:e augusti bokade vi bord och fick en bekräftelse på detta, döm om vår förvåning när vi kom i utsatt tid och Kocken tittade på mig och min fru och sa att dom inte hade någon bokning. ”Jag sa till i början på veckan att man skulle stoppa bokningar för vi har ett stort sällskap idag”. Ok, kan du hjälpa oss och få ett bord någon annanstans? Vi har åkt långväga och har inte koll på bra restauranger i Malmö, svar nej ”jag har inga telefonnummer”. Han uppvisade empati 0 och ryckte på axlarna. Fel kan inträffa men ett större engagemang hade jag förväntat mig i alla fall och de kunde ju kontrollerat om någon var bokad! Dom har ju både tfn nummer och email, om jag kommer försent ska jag betala 250 kronor, rimligt men en ursäkt och lite bättre bemötande anser jag nog att man kan kräva. Maten är säkert god men den kan jag av naturliga skäl inte recensera.
Här får man uppleva mat av hög kvalitet till hyfsade priser. Presentation av rätterna görs i samma anda som systerrestaurangen. Jag kommer att återvända hit.
Väldigt väldigt missnöjda! Servicen kändes oprofessionell och maten under all kritik för att vara denna typ av restaurang och med tanke på prisbilden. Goda viner och mysig restaurang men maten gav inga smakupplevelser. Grisen var torr och smaklös, hollandaisen skuren och grönkålen så seg att den knappt gick att dela. Överlag alldeles för enkelt och att en hel rätt består av huvudingrediensen smulad getost känns som ett skämt. Vi kommer inte gå hit igen och avråda andra från att gå dit.
I och med min höga förväntningar - som restaurangen själv bjuder in till, så blir det en tvåa i betyg. Upplevelsen i sig är medioker och en trea hade också kunnat vara på sin plats om man gått dit mer förutsättningslöst. Bemötandet vid dörr under all kritik, nog första gången jag inte fått ett "välkommen" på denna typ av up-scale restaurang. Tjejen som tog emot kändes malplacerad men självklart hoppas jag att övning ger färdighet. Maten var överlag ingen direkt smakupplevelse, råbiffen bäst - men är i ärlighetens namn en rätt som inte är så svår att misslyckas med. Portionsstorlekarna för små, undantaget en rejäl bit kalv - som jag dock fick bacon-vibbar av. Vinerna överlag väldigt goda och presentationen av rätterna helt ok. Menyn hade nog vunnit på att ha några fler rätter dock, nu blev det lite strul när vegetariska alternativ önskades - kanske smart att ha dem på menyn från början? Nej, detta kändes verkligen inte som value for money. Kan tyvärr inte rekommendera någon att gå hit.
Helt ok men hade förväntat mig mer. Kanske en för hög förväntan mitt i veckan. Bra råvaror och kockarna är duktiga. Servicen inte riktigt lika bra. Få viner men väl anpassade till maten. Dessvärre ingen öl som passar till maten. Där finns förbättringspotential.
Maten håller hög kvalitet med god smak och fint upplägg, trevlig personal som ger ett proffsigt intryck och hyfsat mysig miljö. Tyvärr var det lite för varmt i lokalen så det blev ett aningen svettigt besök. Efter att ha spanat in menyn på deras hemsida och konstaterat att den såg bra ut valde vi att boka bord på Snapphane. Vi upptäckte dock senare att de hade ytterligare en hemsida annan webbadress, samma layout med en helt annan meny där vi behövde välja matpaket och inte kunde beställa rätter separat. Väl på plats vid bordet delade de ut två helt nya varianter av menyn varav den ena var vad som skulle serveras under kvällen, den andra delades nog ut av misstag. Ingen av dem stämde överens med hemsidorna. Personalen verkade väldigt intresserade av att servera oss kolsyrat vatten för 95 kr flaskan istället för det icke kolsyrade som var konstadsfritt. Det var bara några enstaka i sällskapet som önskade kolsyra och trots att vi tidigt bad dem att sluta ta in mer kolsyrat vatten så fortsatte de fylla på under kvällen, ibland även till de som bara ville ha vanligt vatten. Min bordsgranne som bara ville ha vanligt vatten fick sitta länge med tomt glas i väntan på påfyllning. Vi fick lägga några hundralappar på vatten vi inte ville ha och dessutom betalade vi för dyrare vin än det vi hade köpt. En som inte bryr sig om priset eller vad som serveras hade nog upplevt det som en väldigt bra restaurang.
Comment on this business

to add Snapphane map to your website;