facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Variation

"VÄLKOMMENRestaurang Variation erbjuder allt från konferenser, fester och catering runt om i Malmö.Söker du en varierad och prisvärd lunch av högsta kvalité så har du kommit rätt!"
Address: Skeppsgatan 19 , Malmö 211 11, M, SE
Phone: +46 40 23 05 06
City: Malmö
Zip Code: 211 11



related searches: Restaurang Nils, Rådhuskällaren, Restaurang freda 49 malmö, Staffanstorps Gästis, Lokal17, Thap Thim lunch, Spill Malmö, Bistro Royal Malmö
Similar places near
RBG Bar & Grill RBG Bar & Grill 226 meter
ICA Maxi ICA Maxi 361 meter Tycker om maxi men samtidigt är det en stor affär med höga hyllor. Är man inte så lån...
Snapphane Snapphane 1 km Otroligt bra mat, fantastisk personal, trevlig miljö. Duktiga på att justera den fast...
Slimfood Slimfood 2 km Stället är rätt ocharmigt men det går utmärkt med take away. Blev två pokebowls. Bety...
Miss Asian Miss Asian 2 km Min o hela min familjs favorit restaurang där vi alla funnet något som vi kan kalla f...
Green boost kitchen Green boost kitchen 2 km Översatt av Google Bästa salladen i stan! Original Best salad in town!
Reviews
Supergod lunchbuffé, mycket att välja på. Jättefin salladsbuffé som ingår. Kan varmt rekommendera denna restaurang. Har ätit här många gånger. Kommer garanterat snart tillbaka. Vegetariska alternativ: Finns mycket vegetariskt att välja på. Tillgänglighet för rullstol: Absolut handikappanpassad
Otrevligt och arrogant bemötande av kvinnan som svarade i telefonen vid cateringförfrågan. Trist att få flera förolämpningar som då! potentiell kund!
Bra dagens till ett rimligt pris. Strax över en hundring. Mycket folk, men mycket plats.Mat: 4/5
Utmärkt på alla sätt om man är köttätare. Dock verkar det som om kocken inte gillar oss vegetariska personer. Vegalternativet oftast bara ett dessutom är kärlekslöst, men vägs upp lite pga salladsbuffen.
Trevlig och välkomnande personal. Helt ok mat ställe. Lagom stort och luftigt. Tog dagens buffé Biffar. Å en korvkryta. Å pannkakor grädde och sylt till efterrätt. Mmmm gissa om jag blev mätt och belåten. Ska fota nästa gång jag kommer dit
Mycket god buffé o efterrätt med kaffe.Bra personal och stämning.Fina lokaler.
När man skryter om Malmös bästa lunch så ökar förväntningarna. Salladen var till 80% standard med 3 genomtänkta dressingar. Väl till lunchen serveras den på värmebleck vilket passar bra för potatismos och rätter som tål lång värme. De chiliglaserade revbenen överlevde men fiskgratängen hade tagit rejält med stryk då fisken var hård och överkokt oavsett sort - synd då smakerna fanns där. Miljön är lite enklare, hyggligt trivsam i en svår lokal.
Trevlig personal, jättefräsch salladsbuffé, helt normalt lunchpris. Åt en soppa som var vegansk och galet god! Inte den mysigaste lokalen, men helt ok.
Har jag möjlighet så åker jag hit, för jag har aldrig blivit besviken på hur maten är tillagat. Stor eloge till kockarna. Önskar att jag kommer till Malmö oftare mest på grund av maten.
Alltid kanonbra salladsbord till lunch. Alltid olika rätter, med biff, kyckling, vegetarisk och fläsk. Saknas en vegansk variant som någon kan efterfråga.... kanske kommer det i framtiden?
Comment on this business

to add Restaurang Variation map to your website;