facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Miss Asian

Address: Södra förstadsgatan 66 , Malmö 214 20, M, SE
Phone: +46 40 23 80 88
City: Malmö
Zip Code: 214 20


Similar places near
Wok Amok Wok Amok 233 meter Välj två rätter av ca åtta rätter. Mycket välsmakande och tilltagna portioner för 55 ...
Kin Long Kin Long 315 meter Jättefin inredning med lamporna och intressant med roboten som åkte runt. Personalen ...
Köket Lu Köket Lu 675 meter Bästa kinesiska street food jag har ätit. Prisvärt, men värt att anmärka att det inte...
Restaurang Variation Restaurang Variation 2 km Supergod lunchbuffé, mycket att välja på. Jättefin salladsbuffé som ingår. Kan varmt ...
ICA Maxi ICA Maxi 2 km Tycker om maxi men samtidigt är det en stor affär med höga hyllor. Är man inte så lån...
Reviews
Min o hela min familjs favorit restaurang där vi alla funnet något som vi kan kalla för vår egna favorit rätt. Fantastiskt väl-lagad stor buffé som smakar Mums me' Mersmak ... Återkommer allt som oftast o räknas i det närmaste som en lokal installation !!! Priser o tider / ca: 90:- lunch till 16.00 därefter, samt helger 110:- fullständiga rättigheter. + Ät hur mycket du vill me' dessert därtill...
Supergod och fräsch mat! Mycket att välja på till ett bra pris! Kan verkligen rekommendera alla dagar i veckan! Har varit här många gånger och aldrig blivit besviken vare sig på maten, personalen, servicen eller utbudet! Älskar asiatisk mat och detta är mitt favoritställe av allt asiatiskt utbud i Malmö. Kommer att gå hit många gånger till!
Går man hit ska man inte förvänta sig en restaurang i världsklass, men måste också titta på priset. För en riktig billig peng får man buffé samt sushi i riktigt trevlig miljö. Jag kan bara säga att jag har alltid haft det trevligt här. Och även om maten inte är den bästa här kan jag ändå rekommendera den.
Väldigt bra för sin pris och klass, jag förstår inte vad snubben innan mig förväntar sig. 5 stjärnig resturang kanske? Personalen är helt underbar och snälla, de förstår kassorna och maten är aldrig rå. 80 spänn för sushi OCH varm mat som är heeelt ok och gott.
Buffé mat det finns något för alla att tycka om på bordet. Du äter vad du vill snabbt och enkelt, men kan även sitta och softa lite.
Käkar regelbundet lunchbuffén här, framförallt för att det är närmaste stället som har Mongolian Barbeque, men resten av maten är helt okej den också!
Väldigt dålig service och äcklig mat, ska aldrig äta där igen!
En av 3 bra asiatiska buffe restauranger i malmö och vi har varit på samtliga många gånger om.
God mat med trevlig personal, lokalen är i behov av en uppfräschning
Bra utbud dock har de inte friterade räkor
Comment on this business

to add Miss Asian map to your website;