facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Michael Johansson Kiropraktik AB

Michael Johansson Kiropraktik AB

About

Jag behandlar värk och nedsatt funktion från rygg, skuldror, nacke och leder i kroppen. Mer än 10 års erfarenhet i yrket. Boka tid via hemsidan www.mjkiropraktik.se.

Story

Jag arbetar med både akuta och långvariga besvär från rygg och nacke.Genom att ha arbetat med landstingsavtal under fem år har jag skaffat mig en bred kompetens inom området. Jag arbetar även med råd om förebyggande träning. Det ger säkrare behandlingar och snabbare resultat.



"Undersökning och kiropraktor behandling av akut och kronisk smärta från ryggen och nacke/huvud. Kiropraktormottagningen ligger i Arninge i Täby. Nära från Vallentuna, Vaxholm, Åkersberga/Österåker och Danderyd.Stor erfarenhet från mer än 20 års arbete som kiropraktor. Vanliga sökorsaker är diskbråck, ont i ryggen, ont i nacken, ont i huvudet, idrottsskador, omt i axlar och nacke.Boka din tid via hemsidan."
Address: Tillverkarvägen 7, 18766 Täby
Phone: +46703831417
City: Täby
Zip Code: 18766


Similar places near
Bugges kiropraktik Bugges kiropraktik 2 km Vilken slöseri med tid och pengar. Kom därifrån ännu värre än när jag gick dit. Kansk...
Naprapatgruppen Täby Centrum Naprapatgruppen Täby Centrum 4 km Verkligen supernöjd! Trevligt bemötande, noggrann och bra behandling med hjälpsamma t...
Rehab Nordost Täby Rehab Nordost Täby 5 km Primärvårdsrehabilitering beläget centralt i Täby. Här finns sjukgymnaster/fysioterap...
Coil Kiropraktik Coil Kiropraktik 5 km Jag har gått dit i många år med min dåliga rygg och tack vare Don så är jag helt symp...
Reviews
Jag fick tid hos Michael då jag hade mycket ont i höger ben och riktigt svårt att gå. Var hos Michael vid ett besök och kände mig mycket bättre. Därefter fortsatte jag med samma typ av själv behandling som Michael gav mig. I dag har jag ingen värk över huvud taget. Jag kan rekommendera Michael han var bra.
Mycket kompetent. Löste mina problem som tidigare kiropraktorer inte lyckats med. Rekommenderas starkt!
Jag fick hjälp med min kassa axel skadade den vid bänkpress, känns nu mycket bättre, stort tack!
Behandlingen var bra. Adekvat för skadan. Tydlig.
Kunnig och duktig. Bra mottagande, redan efter första behandlingen upplevde jag stor skillnad. Väldigt rådgivande och mån om progress. Efter 3 behandlingar var mina problem lösta.
Hej mycket trevlig praktik. Fick bra behandling för mina besvär i rygg och nacke. Michael är trevlig med gott bemötande. Värt ett besök.
Fick hjälp snabbt, med en nackspärr. -En kiropraktor som lyssnar, jag gillar inte att bli justerad i nacken, men han löst det på ett mycket bra sätt.
Bra bemötande från första stund. Kompentent, noggrann och proffsig.
Väldigt bra kiropraktor och enastående bemötande. Fick även övningar med mig hem! Kan varmt rekommenderas!
Blev faktiskt bättre i ryggen men förstår att jag måste träna flitigt så som du sade.Tack och trevlig sommar, Birgitta
Comment on this business

Directions to Michael Johansson Kiropraktik AB with public transportation


Linjalvägen 60 meters
524
Tillverkarvägen 110 meters
Jaktvillan 140 meters
Måttbandsvägen 220 meters
Måttbandsvägen 220 meters
612
615
629

to add Michael Johansson Kiropraktik AB map to your website;