facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Naprapatgruppen Täby Centrum

Naprapatgruppen Täby Centrum

About

Vi är ett team av naprapater med bred kunskap och lång erfarenhet inom behandling, rehab, träning, hälsa och livsstil.

Story

Välkommen till Naprapatgruppen Täby Centrum
Vi finns i Täby Centrum mitt emot Hemköp och BR leksaker.

Vår vision är att hjälpa människor med att skapa en hälsosam livsstil.
Det gör vi genom individanpassad naprapati och personlig träning med mätbara reulstat. Vi är ett team av naprapater med bred kunskap och lång erfarenhet inom behandling, rehab, träning, hälsa och livsstil.

Vårt mål är att du ska bli starkare och smärtfri och vi nöjer oss bara med goda resultat.

Det personliga mötet är viktigt och vi för en nära dialog vilket ger dig mycket mer vid varje möte. Från din situation här och nu - kondition, stress, trötthet, vila, kost och mental balans bedömer vi hur du går vidare.

Address: Marknadsvägen 15, 183 37 Täby
Phone: 08-391660
City: Täby
Zip Code: 183 37


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 19:00
Thursday: 07:00 - 19:00
Friday: 07:00 - 19:00


related searches: Naprapatlandslaget
Similar places near
Rehab Nordost Täby Rehab Nordost Täby 607 meter Primärvårdsrehabilitering beläget centralt i Täby. Här finns sjukgymnaster/fysioterap...
Coil Kiropraktik Coil Kiropraktik 2 km Jag har gått dit i många år med min dåliga rygg och tack vare Don så är jag helt symp...
Bugges kiropraktik Bugges kiropraktik 3 km Vilken slöseri med tid och pengar. Kom därifrån ännu värre än när jag gick dit. Kansk...
Michael Johansson Kiropraktik AB Michael Johansson Kiropraktik AB 4 km Jag fick tid hos Michael då jag hade mycket ont i höger ben och riktigt svårt att gå....
Reviews
Verkligen supernöjd! Trevligt bemötande, noggrann och bra behandling med hjälpsamma tips och information om det problem jag hade.
Otroligt proffsigt bemötande vid plötslig värk, där jag också fick en behandlingsplan för förebyggande av skador och värk som ofta drabbat mig i mitt stillasittande arbete. Lätt att få tid och enkelt att ta sig till med bra tillgång till parkering i Täby Centrum.
Ovärderlig hjälp av mycket kompetenta naprapater i ett akut skede när jag fick värk i mina axlar! Vänligt bemötande och omhändertagande i snygga och lättillgängliga lokaler ett stenkast hemifrån. Rekommenderas varmt!
Tänk att det gick att få upp en rörelse och styrka i denna kropp var svårt att tro innan man kom igång. Men genom noggrann analys av Pierre och Stian så är man idag lättare, snabbare och enormt mycket mer energi i kroppen. Helt otroligt skönt.
Comment on this business

to add Naprapatgruppen Täby Centrum map to your website;