facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Millas Restaurang Pizzeria

"Familje ställe"
Address: Åkerv. 1 , Västerhaninge 137 41, AB, SE
Phone: +46 8 500 109 49
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 41



related searches: Millas restaurang pizzeria västerhaninge reviews, Millas restaurang pizzeria västerhaninge photos, Millas restaurang pizzeria västerhaninge menu, Millas Pizzeria meny
Similar places near
Tungelsta Värdshus Tungelsta Värdshus 4 km Knappast fin och inbjudande miljö. Utsidan är rörig och verkar vara under uppbyggnad ...
Reviews
Svälter hellre än käkar deras grisiga pizzor. Dyra pizzor, riktig konstig personal. Servicen är sämst. Kom dit ifall du vill käka bland A-lagare och luffare.
Jättesnål personal när man frågar om en liten sås så krävde han att jag skulle betala för den när man lägger en beställning på över 300. Sen säger han inte mitt problem. Känns bra att folk har bra service fortfarande. Svälter hellre ihjäl än att komma tillbaka.
Mycket bra mat samt trevlig personal, kommer besöka igen!Mat: 5/5
Mycket bra ställe, rent och fräscht och bra personal och maten var verkligen då fantastiskt god.
Tyvär gillade jag inte Pizzan, får pröva en annan sort.
Mycket rent och fräscht ställe samt trevlig personal. Supergoda pizzor och inte minst jättegod pizzasallad som brukar vara ett riktmärke om hur pizzan är. Rekommenderas varmt!
Kan ni uppdatera menyn? senast menyn kostade pizzan typ 70 spänn. Gärna så man kan se allt som går och beställa och vad det kostar idag. Goda pizzor har ni iallafall
Det får va bra nu och gå hit är de inte alls kul längre. Jag har varit här ett par gånger. Några gånger förut har personalen haft en stöddig attityd, då kan jag tillägga att vi har inte haft den attityden själva. Och nu senast i helgen så stod en ur personalen och bara råglodde på oss. Jag frågade vänligt om vi gjort nåt fel eftersom att han stod och tittade, men det var bara ett förvånat näää. Vi bytte plats. Men för vår del blir det att gå hit om de nån gång byter ägare. Vad andra tycker om stället får stå för dom.
Här åt jag mat i bra sällskap det gick att få i sig maten och personalen var fräscha.
Gillade stället snygg inredning, rent och fint. Smakade bra tunna fina bottnar. Trevlig personal. En pärla på ett oväntat ställe.
Comment on this business

to add Millas Restaurang Pizzeria map to your website;