facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Tungelsta Värdshus

Address: Södertäljevägen 17 , Västerhaninge 137 56, AB, SE
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 56



related searches: tungelsta värdshus meny, vaskos tungelsta
Similar places near
Millas Restaurang Pizzeria Millas Restaurang Pizzeria 4 km Svälter hellre än käkar deras grisiga pizzor. Dyra pizzor, riktig konstig personal. S...
Reviews
Knappast fin och inbjudande miljö. Utsidan är rörig och verkar vara under uppbyggnad och insidan är mörk och skum. Maten fläskmedaljong var okej, men inget jag skulle äta igen. Rödvinsåsen kan närmast beskrivas som tjära. Beställde en Sprite men fick sodavatten!! Nja, åk hellre vidare till någon annan restaurang i närheten.
Helt okey smak och tillagat kött. Men alldeles för lite mos på plankan. Andra i sällskapet valde pommes och de var väldigt ! underfriterade. Trist lokal och servicen var lite lägre än i en korvkiosk. Väldigt dyrt prissatt, exempelvis kostade en kula vaniljglass 75 kr!
Lita inte på allt negativt ni läser om det här stället. Jag har inga erfarenheter av hur lunchen är men har käkat middag här ett par gånger och jag är imponerad. Detta är något av en bortglömd pärla med en fantastisk kvällskock! Skönt att kvällshänga här, lugnt och trevligt med bra stämning. Det är ett ställe för alla som bara vill komma bort en liten stund men ändå vara "nära" hem - allt ifrån barnfamiljer, vänner och enstaka stammisar som kommer för att slå sig ner med en nyhetstidning och en öl. Bartendern är trevlig och snackar gärna!
Tycker det var dåligt.Fick vitlöksbröd som var svartbränt vi var 15 st o de drog av för fem alltså 950 kr för vitlöksbröd .Kommer aldrig gå dit igen.Ingen mat var helt ok heller
Ett värdshus i klassisk tappning. Mysig miljö och varierad meny med allt från plankor till pizzor och en grill utomhus. Finns även ett utbud för de som vill se en sportmatch medans man avnjuter allt detta. Ett minus är att det saknas en viss karisma hos personalen.
Fanns inga människor där vid middagstid på en lördag, personalen sa att om vi ska sitta ute så får vi bestämma inne vid baren vad vi ska äta för att vi inte kunde ta med menyerna ut ??? Beställde kyckling med risotto.. det var kyckling med vanligt matris blandad i SÖTSURSÅS vad i helskotta??? Gubben tog en plankstek där moset var helt pissgult. Kostade 400 kr... never again!
I särklass den sämsta servicen jag någonsin vart med om! Vilket skitställe, vi gick därifrån och åt bra mat på en kinesisk restaurang istället och där fick vi beställa det vi ville ha utan problem.
Kom kl 12då de skall öppnas, men fick nobben med rätt tråkig attityd. Råvarorna tydligen inhandlas på Willis. Kommer inte komma dit igen.
Satsar på god öl och bra mat. Vill gärna skapa en familjär atmosfär vilket gör att kunden slappnar av och känner sig som hemma. Prisvärt!
Har tyvärr blivit sämre med tiden. Osigt i hela restaurangen som om ventilationen inte fungerar, samt dalande kvalité på maträtterna.
Comment on this business

to add Tungelsta Värdshus map to your website;