facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Min Naprapatklinik

Min Naprapatklinik

About

Vi hjälper dig när du har ont - i Huddinge, Sickla, Västberga och på Odengatan.

Boka tid online eller ring oss.
Varmt välkomna!

Story

Min Naprapatklinik hittar du i Sickla och i Västberga.
Vi är Nackas mest rekommenderade klinik.
Vi hjälper dig när du har ont! Boka tid online idag!

Välkommen till oss!



"Naprapatlandslaget Sickla behandlar de flesta typer av akuta och kroniska besvär relaterade till muskler och leder. Vi hjälper dig med ryggproblem, onda axlar, smärta i nacken, yrsel, huvudvärk, idrottsskador med mer, för en starkare och mer funktionell kropp som fungerar i vardagen. I tillägg till undersökning och behandling hjälper vi dig med råd och övningar som ger dig bättre rörlighet och styrka för att göra din kropp mer robust. Du får snabbt tid genom att boka online eller på telefon 010 - 768 10 30. Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja, med visionen “Bäst på muskel- och ledbehandling”. Välkommen till oss."
Address:
Phone: 08-410 99 222
City: Nacka


Opening Hours

Monday: 07:30 - 19:30
Tuesday: 07:30 - 19:30
Wednesday: 07:30 - 19:30
Thursday: 07:30 - 19:30
Friday: 07:30 - 19:30


related searches: Priser naprapatlandslaget, Vad gör en naprapat, Naprapatlandslaget hornstull, Naprapatlandslaget Odenplan, Naprapatlandslaget Liljeholmen
Similar places near
Laerdal Medical Sverige Laerdal Medical Sverige 216 meter Laerdal Medical är internationellt marknadsledande inom utbildning- och behandlingspr...
Nacka Djurklinik Nacka Djurklinik 791 meter Mycket bra, professionella, trevliga och effektiva.
Naprapat Lundberg Naprapat Lundberg 1 km Genom att främst använda sina egna händer behandlar naprapaten både muskler och leder...
Motuspodden Motuspodden 3 km En podcast om rörelse, hälsa och inlärning med fokus på skolan. Vi bjuder in spännand...
Kronans Apotek Kronans Apotek 3 km En svensk äldre kvinna var väldigt otrevlig och oprofessionell . Ush hon borde få spa...
Ban Cam Sports AB Ban Cam Sports AB 3 km Carlos är bästa naprapat som jag känner till. Han är jättesnäll och hjälpte mig smärt...
Reviews
Fick tid samma dag en lördag Proffsigt bemötande och det kändes väldigt tryggt att få hjälp av Emma. Sedan dess har jag varit hos två personer till där och är lika nöjd.
Alla är tillmötesgående, inkännande och kunniga. Jag får alltid bra hjälp och känner mig trygg när jag kommer med mina problem till Min Naprapatklinik i Sickla. Jag rekommenderar dom varmt till alla.
När jag har problem vet jag att Pontus finns där och kan hjälpa. Inte alltid skönt men jag går därifrån med lättare och rörligare steg.
@Tobias Sandell-Yxner Klockren service & kunnande! Har försett mig med en förståelse för hur flera bra prehab övningar minskar behovet av akuta besök framöver.
Hade lite problem att logga in på själva sidan. Mailade direkt till kliniken, och de hjälpte mig direkt att boka den tid jag ville ha. Professionellt bemötande och bra råd kring mitt problem. Nöjd med den behandling jag fick.
Att få en kombinerad behandling av lite knäck, akupunktur och massage då och då på detta ställe är vad som gör att jag orkar med mitt krävande arbete. De gör ett fantastiskt arbete.
Jag har besökt kliniken ett par gånger och är väldigt nöjd. Haft problem med nacke, skulderblad och rygg. Har bara besökt Naprapaten Ahmet så rekommenderar honom.
Duktig och kunnig personal som lyssnar och anpassar behandlingen efter mina förutsättningar. Mycket nöjd!
Pontus är den bästa naprapaten jag varit hos. Hans mål tycks vara att du ska bli frisk och inte behöver komma till honom massor av gånger.
Kunniga, säkra, trygga människor som alltid sätter dig i första rummet! /trogen kund
Comment on this business

to add Min Naprapatklinik map to your website;