facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Möte Hotell

Address: Torsås
City: Torsås



related searches: Hotel Jean Moët parking, Moët and Chandon hotel
Similar places near
Torsås Pizzeria Torsås Pizzeria 6 km Man blir alldrig besviken här mycket goda pizzor, extremt god pommes och ett bra bemö...
Pe P:s Konditori Pe P:s Konditori 6 km Gott och prisvärt! Det finns inget bättre än att få köpa färska frallor via bakdörren...
Reviews
Torr mat. Åt buffé här absolut inte värt priset alldeles för dyrt för ett dåligt sortiment på dålig kvalitet. Ful och mörk matsal. Om du är hungrig är på pizzerian de vet åtminstone hur man lagar mat.Rum: 1/5
Simhallen och servicen är fantastisk Har inte bott där, så vet inte hur rummen ärTjänst: 5/5
Avskydde inte alls stället. Var där bara på genomresa för en halvtimmes simning. Bra omklädningsrum med handdusch, toa och bastu. Handikappsanpassat. Bassängen var 25 meters men barn grunt i halva bassängen. Stående solarium ute vid entrén. Synd att man inte kunde bubbla för priset i simningen. Det fick man boka speciellt till en annan kostnad.
De stjäl gästernas ägodelar, och sen när man frågar vart sakerna tagit vägen så vägrar de svara och bara ber en att komma tillbaka i morgon i stället. VÄLJ INTE detta stället om du är rädd om dina ägodelar. När jag kom bad de att jag skulle ställe min mat på en bricka längst ned i kylen. Likväl är all mat för hundratals kronor borta dagen efter. Inga ursäkter, inget ansvarstagande. De fullkomligt skiter i sina gäster.
Boendet är nedgånget, sunkigt och dåligt. Trasiga toaletter, vårt rum luktade mögel, fanns mögel på väggarna, spindelnät lite här och var. En del rum verkar ha kollapsat och hela fastigheten känns som ett renoveringsobjekt. För 700 kr natten är det inte värt det.
Klart prisvärt då vi kom över ett erbjudande på 329:- för ett dubbelrum. Tillgång till pool. De höll samtidigt på med lite renoveringsarbete, då det var ganska mycket slitage på mycket.
Bastu och dusch funkade perfekt Pluss för trevligt bemötandeTjänst: 5/5
Stora spindelnät på flera platser i rummet. Ingen sänglampa! Omodernt och sunkigt. Sängkläderna håller inte svenska standardmått! Uselt!
Badade spa,kanon fintTjänst: 5/5
Vänlig personal men det uppvägde tyvärr inte riktigt den låga standarden på hotellet. Behövs en totalrenovering innan det är beboeligt!!
Comment on this business

to add Möte Hotell map to your website;