facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Torsås Pizzeria

Torsås Pizzeria
Address: Allfargatan 14, 38531 Torsås
Phone: +46 486 44 40 04
City: Torsås
Zip Code: 38531



related searches:
Similar places near
Pe P:s Konditori Pe P:s Konditori 11 meter Gott och prisvärt! Det finns inget bättre än att få köpa färska frallor via bakdörren...
Möte Hotell Möte Hotell 6 km Torr mat. Åt buffé här absolut inte värt priset alldeles för dyrt för ett dåligt sort...
Reviews
Man blir alldrig besviken här mycket goda pizzor, extremt god pommes och ett bra bemötandeMat: 5/5
Köpte mig en tanja special och den var något utöver det vanliga! Har aldrig blivit så positivt överraskad innan! Maten var toppad med mängder av utsökta delikatesser och det var endast underbart. Tack för maten!
När det kommer till pizza, är det en svår sak att bemästra, men det här var den godaste pizzan jag någonsin ätit. Jag skojar inte. Mer nöjd kan man inte vara. Besök den här pizzerian om ni önskar en god måltid.
Rekommenderar starkt! Oerhört trevlig personal, gav grabben en klubba. Pizzorna var oerhört prisvärda. Familjepizza att rekommendera, dessutom får man 4 såser på köpet. Riktigt generöst!
Farsan köpte pizza här flera gånger. Lite stramt med Pokemons för alla jägare där ute. Detta är såklart inte ägarens fel, dock värt att tillägga!
Ordentlig personal med väl utfört arbete! Maten blev klar i tid och jag kunde förtära den utan att känna mig stressad! Tack för en god stund.
Gud vad gott det här va man kan inte fråga om mer och så jag gillade det och såsen var god jag tycker ägaren är snäll också!
Riktigt gott, har testat flera olika sorters pizzor här och alla har varit hög kvalité. Stora pizzor dessutom!
En sen lördagskväll åkte vi hit och beställde tre pizzor och en låda pommes. Till varje pizza ingick valfri sås och pizzasallad. Trevlig personal lagade god mat ganska snabbt. Det var gott om pålägg på rätt små pizzor, vilket jag föredrar framför massa deg och utspritt pålägg. Rekommenderar er att prova.
Aldrig sett så fin lokal tidigare. Smakrika tillbehör och sköna stolar.
Comment on this business

to add Torsås Pizzeria map to your website;