facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nässjö Resecentrum

Address: 571 31 Nässjö
City: Nässjö
Zip Code: 571 31


Similar places near
Nässjö Station Nässjö Station 28 meter Lagom stor station med cafeteria och kiosk. Dessa har dock inte öppet dygnet runt. Ko...
Pressbyrån Nässjö Järnvägsstation Pressbyrån Nässjö Järnvägsstation 32 meter Mycket trevlig personal och service!
Nässjö C Nässjö C 48 meter Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län.HistoriaNässjös h...
På Sj Tåget På Sj Tåget 54 meter
Nässjö Centralstation Nässjö Centralstation 72 meter Göt häng gillar alkis grabbarna som alltid sitter där. Bra ställa att köpa coks om de...
Mjölby Tågstation Mjölby Tågstation 14 km Lagom stor station med cafeteria och kiosk. Dessa har dock inte öppet dygnet runt. Ko...
Reviews
Tråkig men det finns lite olika utbud
En liten station med stora möjligheter i synnerhet att den betraktas som en knutpunkt. Den förtjänar ännu mer uppmärksamhet.
Ok station att vänta på ett tag på under dagtid. Tristare på kvällstid när Espressohus och Pressbyrån stängt. Tio spänn för toabesök. Rena toaletter och swishbetalning eller kortbetalning fungerar för det mesta. Plus för de två ordningsvakterna som fotpatrullera runt inne på stationen en söndag kväll. Betydligt mindre stök den söndagskvällen än tidigare kvällar. Har vid andra besök på eftermiddagar varit en riklig mängd alkisar som verkar använda stationen som uppehållsrum och senare på kvällen för såkallade ungdomar på glid.
Upplåter plats för rasistisk propaganda utan hänsyn vilka som blir utsatta för det. Rekommenderar ingen att vistas där mer än nödvändigt. Medlöpare till största hotet mot svensk demokrati och mänskliga värderingar just nu. Oförlåtligt.
Huvudanledning till dåligt betyg är den mkt dåliga administrationen kring betalning av parkering. Eftersom jag på håll såg en grön skylt som började på 4 o slutade på 9 gick jag med den som skulle åka med tåget o öppnade min Parkster app för att betala parkeringen. Men där hittade jag ingen parkering i området o fick trotts tidsnöd springa tillbaka för att läsa ordentligt på skyltarna. Det visade sig vara krav på en annan app som jag aldrig hört talad om, "flow" någonting, så ingenav mina 5 tidigare perkeringsappar fungerade. Började ladda ner den nya o sprang tillbaka till stationen. Men nedladdningen strulade o jag fick springa ut igen för att se om det gick betala på annat vis. Det gick, men minsta tid var 45 min o jag skulle bara vinka av i någon minut så jsg tänkte att i appen kan man nog betala efter den tid man stått, så jag gjorde ett nytt försök att ladda net som lyckades. Såg att de lade på en avgift men tänkte att när jag bara ska stå någon minut så blev det nog ändå bättre än att betala vid automaten, men det blev det inte. Summa summarum tog det 17 minuter att betala och när det väl var klart kom tåget som varit försenat och jag skulle åka hem . Men betalningen för 45 min hade jag ju hunnit betala iallafall . På ett ställe man ofta har bråttom på känns inte detta rätt!
Lika stökig miljö varje gång med skräniga människor som uppenbarligen inte är resenärer. Tyvärr eftersom Nässjö station var så vacker förr, innan totalrenoveringen
Gott om tåg och droger. Trevliga stationsvärdar! Men vem trivs på en järnvägsstation? De flesta människor som är där ser antingen stressade eller deprimerade ut.
Helt okej annars, men idag var det hundbajs i gångtunneln. Givetvis pga någon ansvarslös person som inte borde ha hund, men det behöver hanteras snabbt!
Liten station i en liten stad med många tåg. Enkelt att hitta. Säljs gott kaffe inte så långt ifrån stationen ifall man råkar ut för en försening.
Nässjö Centralstation, A-Lagarnas givna mötespunkt tillika knutpunkt där landets norr och södergående tågtrafik möts. Espressohouse och Pressbyrån för den som vill sätta sprätt på reskassan eller 10-kronor för ett toalettbesök för den som när nöden tränger på blir rånad. För rebellen, den busige eller den med lite tunnare plånbok likväl som den snåle eller den som helt enkelt bara skiter i, tages var chans dock i form av Lagbrott att lätta på trycket strax utanför den bakre entrén som återfinns bortanför förvaringsskåpen. Här ges även stora chanser att stöta på stadens elit, A-laget, då detta verkar vara samlingsplatsen för dylika, Skål! Den enda anledning som drar upp betyget med hela två stjärnor från bottennappet 1-stjärna, upp till hela 3-stjärnor, är det faktum att här bjuds möjlighet att koppla upp sig mot Internet på stans i särklass snabbaste öppna nätverk och som till skillnad från Nässjöstads "fria" nät, som endast ger användaren 15-minuter surf per dygn, här istället ger användaren obegränsad tillgång både vad gäller datamängd och uppkoppplingstid. Hela 3 olika möjligheter bjuds den surfsugne, dock kräver Jernhusen Resecentrums offentliga nät att man uppger endera sitt Telefonnummer eller E-Mailadress för att kunna mottaga den verifieringskod som krävs för att kunna koppla upp. Undertecknad kan istället av egen erfarenhet istället rekommendera någon av Pressbyråns som är den snabbaste eller Espressohouse öppna anslutningspunkter. Dessa kräver endast ett Godkännande av användarvillkoren på respektives inloggningssida som man smidigt blir omdirigerad till under anslutningsförloppet, Big Up! För den vilsne eller rådville finns här även flertalet Stationsvärdar som ständigt patrullerar stationen. Honom eller henne kan man fråga om inte bara reserelaterade frågor utan egentligen vad som helst rörande Nässjö i både stort och smått då de även fungerar som stadsvärdar. Det torde vara iprincip helt omöjligt att missa dem med deras knall-gula västar men som för att idiot säkra bär de även texten "Ask Me". Det är även dem du kommer att stifta bekantskap med om du begärt Ledsagare eller annan assistans i anslutning till din resa eller om det, aj aj aj, i slutändan visar sig att du är en av de otursförföljda som istället borde låtit bli och blir pinsamt påkommen med tilltaget att ful-pissa i busken bakom station. I övrigt finns väll inte mycket mer att orda om... Trevlig resa!
Comment on this business

Directions to Nässjö Resecentrum with public transportation


Nässjö Centralstation 20 meters
119
134
2
27605
311
312
313
314
319
320
321
323
325
326
343
345
346
530
61
62
63
64
67
73940
73941
73942
73943
7655
BUSS
Krösatåg
SJ Nattåg
SJ Snabbtåg X2000
Snälltåget
Tågab
Västervik Express
Västtågen
Nässjö Resecentrum 50 meters
325
Nässjö Stortorget 100 meters
61
62
63
Nässjö Nygatan 180 meters
61
62
63
Nässjö Södra torget 230 meters
311
312
313
343
62
63
67

to add Nässjö Resecentrum map to your website;