facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nässjö Station

Address: Järnvägsgatan 9, 571 31 Nässjö
City: Nässjö
Zip Code: 571 31


Similar places near
Pressbyrån Nässjö Järnvägsstation Pressbyrån Nässjö Järnvägsstation 4 meter Mycket trevlig personal och service!
Nässjö Resecentrum Nässjö Resecentrum 28 meter Tråkig men det finns lite olika utbud
Nässjö Centralstation Nässjö Centralstation 51 meter Göt häng gillar alkis grabbarna som alltid sitter där. Bra ställa att köpa coks om de...
Nässjö C Nässjö C 56 meter Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län.HistoriaNässjös h...
På Sj Tåget På Sj Tåget 81 meter
Mjölby Tågstation Mjölby Tågstation 14 km Lagom stor station med cafeteria och kiosk. Dessa har dock inte öppet dygnet runt. Ko...
Reviews
Lagom stor station med cafeteria och kiosk. Dessa har dock inte öppet dygnet runt. Kolla öppettiderna i förväg om du kommer en helgdag morgon eller sent på kvällen.
Bra knutpunkt när det gäller tåg och nära till matställen i Nässjö så du inte behöver åka buss någonstans för att kunna äta
Tråkig men det finns lite olika utbud
En liten station med stora möjligheter i synnerhet att den betraktas som en knutpunkt. Den förtjänar ännu mer uppmärksamhet.
Stort, fint tillgängligt
Upplåter plats för rasistisk propaganda utan hänsyn vilka som blir utsatta för det. Rekommenderar ingen att vistas där mer än nödvändigt. Medlöpare till största hotet mot svensk demokrati och mänskliga värderingar just nu. Oförlåtligt.
Huvudanledning till dåligt betyg är den mkt dåliga administrationen kring betalning av parkering. Eftersom jag på håll såg en grön skylt som började på 4 o slutade på 9 gick jag med den som skulle åka med tåget o öppnade min Parkster app för att betala parkeringen. Men där hittade jag ingen parkering i området o fick trotts tidsnöd springa tillbaka för att läsa ordentligt på skyltarna. Det visade sig vara krav på en annan app som jag aldrig hört talad om, "flow" någonting, så ingenav mina 5 tidigare perkeringsappar fungerade. Började ladda ner den nya o sprang tillbaka till stationen. Men nedladdningen strulade o jag fick springa ut igen för att se om det gick betala på annat vis. Det gick, men minsta tid var 45 min o jag skulle bara vinka av i någon minut så jsg tänkte att i appen kan man nog betala efter den tid man stått, så jag gjorde ett nytt försök att ladda net som lyckades. Såg att de lade på en avgift men tänkte att när jag bara ska stå någon minut så blev det nog ändå bättre än att betala vid automaten, men det blev det inte. Summa summarum tog det 17 minuter att betala och när det väl var klart kom tåget som varit försenat och jag skulle åka hem . Men betalningen för 45 min hade jag ju hunnit betala iallafall . På ett ställe man ofta har bråttom på känns inte detta rätt!
Ok station att vänta på ett tag på under dagtid. Tristare på kvällstid när Espressohus och Pressbyrån stängt. Tio spänn för toabesök. Rena toaletter och swishbetalning eller kortbetalning fungerar för det mesta. Plus för de två ordningsvakterna som fotpatrullera runt inne på stationen en söndag kväll. Betydligt mindre stök den söndagskvällen än tidigare kvällar. Har vid andra besök på eftermiddagar varit en riklig mängd alkisar som verkar använda stationen som uppehållsrum och senare på kvällen för såkallade ungdomar på glid.
Lika stökig miljö varje gång med skräniga människor som uppenbarligen inte är resenärer. Tyvärr eftersom Nässjö station var så vacker förr, innan totalrenoveringen
Helt okej annars, men idag var det hundbajs i gångtunneln. Givetvis pga någon ansvarslös person som inte borde ha hund, men det behöver hanteras snabbt!
Comment on this business

to add Nässjö Station map to your website;