facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nikko Sushi

Address: Torg Gatan 3, 54330, 54330 Tibro
City: Tibro
Zip Code: 54330


Similar places near
Nikko Sushi Nikko Sushi 4 meter Så god sushi. Trevlig personal. Rent o snyggt i serveringen. Rekommenderas starkt!
Reviews
Inte den bästa sushin men du blir inte magsjuk i alla fall. Duger om man är riktigt sugen på sushi!!Mat: 3/5
BÄSTA, BÄSTA!!! Underbart gott!! och jättefin service!! Härligt med en så fin sushirestaurang i lilla Tibro!
Detta är inte sushi. Vet inte vad jag fått men detta är inte sushi. Bitarna är för stora, riset är fruktansvärt. Rullarna är son michelin däck. Nej nej nej
Helt okej sushi till bra pris.Mat: 3/5
Mycket bra sushi !!! Bästa i Skaraborg enligt mig. Fräscha råvaror, perfekt ris, god wasabi. Mison skulle gärna få innehålla purjolök för att få toppbetyg men är god ändå. Bra prisläge. Bra utbud. Lagas efter beställning. En mini buffé på tisdag och onsdagar med sushi och lite thai mat, enkel men vädigt vädigt gott!!!! Klart värt att åka flera mil för en lunch eller hämtmat.
Jättestora fina bitar! Beställde med avokado och lax. Brukar inte gilla misosoppa men den var också god! Själva restaurangen är inte jättemysig, satt längst in på soffan som var lite för hög för bordet tyvärr. Men jag kommer garanterat äta här fler gånger!
Riset var varmt, den råa laxen var halvt kokt pga värmen från riset den låg på. Kändes som gammal risgrynsgröt och inte sushi. Allting tillagat var dränkt i salt. Vi satt samtliga efteråt och sköljde munnen med vatten för att försöka få bort saltsmaken som tog över allt. T.o.m. Miso-soppan smakade bara salt.
Bästa sushin jag ätit! Bra pris och går alltid fort att få sin mat. Det märks att dom lägger stolthet i sin mat vilket är toppen för oss kunder.
Är du sugen på sushi? Åk till en annan stad. Ben i laxbiarna, gryning wasabi som var allt annat än stark. Snålt med soja. Makibitarna var det antingen en gurkbit i eller en lax. Ett hån mot sushi.
så dåligt att nordkoreas misilvapen tester värkar bra
Comment on this business

to add Nikko Sushi map to your website;