facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nikko Sushi

About

Nikkosushi takeaway

Address: Toggatan 3, 54330 Tibro, Sweden, 54330 Tibro
Phone: 0504791202
City: Tibro
Zip Code: 54330



related searches: Nikko Sushi Leipzig, Nikko Sushi Speisekarte, Nikko Sushi Böblingen, Lieferando Nikko Sushi, Nikko Sushi Böblingen Speisekarte, Mika sushi, Nico Sushi Egelsbach, Tokyo Sushi
Similar places near
Nikko Sushi Nikko Sushi 4 meter Inte den bästa sushin men du blir inte magsjuk i alla fall. Duger om man är riktigt s...
Reviews
Så god sushi. Trevlig personal. Rent o snyggt i serveringen. Rekommenderas starkt!
Stora fina goda bitar. Veganska och vegetariska. Rekommenderar. Bättre än många andra sushi jag har ätit.
Jättestora fina bitar! Beställde med avokado och lax. Brukar inte gilla misosoppa men den var också god! Själva restaurangen är inte jättemysig, satt längst in på soffan som var lite för hög för bordet tyvärr. Men jag kommer garanterat äta här fler gånger!
Är du sugen på sushi? Åk till en annan stad. Ben i laxbiarna, gryning wasabi som var allt annat än stark. Snålt med soja. Makibitarna var det antingen en gurkbit i eller en lax. Ett hån mot sushi.
Alltid lika god sushi. Många alternativ på menyn.
Bästa sushin jag ätit! Bra pris och går alltid fort att få sin mat. Det märks att dom lägger stolthet i sin mat vilket är toppen för oss kunder.
Riset var varmt, den råa laxen var halvt kokt pga värmen från riset den låg på. Kändes som gammal risgrynsgröt och inte sushi. Allting tillagat var dränkt i salt. Vi satt samtliga efteråt och sköljde munnen med vatten för att försöka få bort saltsmaken som tog över allt. T.o.m. Miso-soppan smakade bara salt.
Helt Ok men vi jämför med Bang sushi/Kortedala
Mycket gott, trevligt bemötande rekommenderas
God mat! Vettiga priser.
Comment on this business

to add Nikko Sushi map to your website;