facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordiska Gudinnefestivalen

Nordiska Gudinnefestivalen

About

Unity Shamanic Gathering~ Fira o hedra ModerJord Gudinnan för alla gåvor hon ger. Festivalen är 3mil syd om Göteborg. Workshops music dans ceremonier

Story

Vi bjuder in för första gången till en stor glädjefylld folkfest för att tacka, fira och hedra Moder Jord Gudinnan för alla de gåvor hon ger till oss.
Festivalen äger rum i Fjärås 3 mil syd om Göteborg vid Lygnern som är omgiven av gamla kraftplatser. Där har vi byggt upp en vacker festival för alla besökare som kommer få uppleva en helt magisk helg.

Vi vill hedra vårt fornnordiska arv, våra förmödrar och förfäder, som här i norden levde i harmoni med jorden och naturens växlingar. Den gamla folktron och Gudinnekulten som kommit i glömska vill vi lyfta fram i ljuset, bejaka och hedra för att skapa balans mellan den feminina och maskulina kraften av Gud/innan. Denna festival är till för alla som vill ta ansvar för vår natur och skapa ett kärleksfullt förhållande till Moder Jord.

Kom och ta del av gammal kunskap som delas av kloka kvinnor och män, Shamaner och Shamanker, Prästinnor. Häxor och Jordemödrar.
Vi erbjuder ett stort utbud av Workshops, Dans, Musik, Kraftsång, Guidade meditationer, Trumresor, Förläsningar, Behandlingar, Sharings, Sagoberättelser, Gudinneyoga, Folklustspel, Barncirklar för de mindre mm

På marknadsplatsen kan du köpa vackra hantverk, kläder, smycken, ekologiskt, naturgodis, kraftsaker, trummor, örter och magiska ting. Här kan du få olika former av healing behandlingar, Tarot läsningar och mediala sittningar, Tatuering, kroppsmålning och mycket mer.

Vandra i skönhet!

Address: Gamla Tostaredsvägen 210, 43974 Fjärås, Hallands Län, Sweden
Phone: 0300430496
City: Fjärås
Zip Code: 43974


Similar places near
BUS Bästa UtställningsService BUS Bästa UtställningsService 3 km BUS Bästa utställningsService
Naturum Fjärås Bräcka Naturum Fjärås Bräcka 5 km Beläget på en israndsbildning, erbjuder besökscentret en otrolig utsikt över Bräckan....
Comment on this business

to add Nordiska Gudinnefestivalen map to your website;