facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NyareBil

NyareBil
"NyareBil är ett företag med inriktning på försäljning av nyare begagnade svensksålda bilar. Därav namnet NyareBil. Vi har lång erfarenhet av bilförsäljning med nyare begagnade bilar. De flesta av bilarna vi säljer är tidigare företags/tjänstebilar av nyare årsmodell och med låga mil. Bilarna är ofta välutrustade och bra servade."
Address: Fullerö Backe 115, 75594 Uppsala
Phone: 018121400
City: Uppsala
Zip Code: 75594


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Nyare bil blocket, Knivsta Motor, Bildax, Bil3an Uppsala, Handlabil, Bg motor
Similar places near
Upplands Bildepå AB Upplands Bildepå AB 9 km Försöker nå firman men inget svar undrar om dom gått i konkurs eller nåt. Talat in me...
Bilkompaniet Uppsala Bilkompaniet Uppsala 10 km Väldigt bra service o kunnig personal.
Upplands Motor Upplands Motor 10 km Bra o snabb rep av Renault Clio, byte av kamdrivning .......trevlig personal.....bra ...
Hedin Bil Hedin Bil 12 km Trevligt bemötande av servicepersonalen, väldigt trevliga att prata med och har haft ...
Reviews
Raka besked och känsla för service. Fina bilar och lyssnande till mig som kund. Fick bra inbytespris
Har köpt bil av dom och har bara positivt att säga. Bra bemötande av trevliga och tillmötesgående säljare som inte är påstridiga som på många andra butiker. Provkörde flertalet bilar innan vi bestämde oss och nöjda med hela affären.
Grattis! Ni säljer inte en bil till mej! Ringde på en bil, förklarade för försäljaren att jag måste få veta alla eventuella skador på bilen då jag bokar av flyget norrut mitt flyg gick 21/12 så inte så lätt att hitta nya flyg om det inte blir affär! Samt hade jag ca 40mil att åka till uppsala från mitt jobb i karlstadEnligt försäljaren var det endast ett dörruppslag på höger bakdörr samt stenskott på huven. Skickade brorsonen för säkerhets skull att titta på bilen. Visar sig vara en större parkeringsskada på höger framskärm/stötfångare som var bättrat på med lackstift!! Såg förjävligt ut när han skickade bilder till mej. Pratade med säljaren, har förövrigt pratat med 2 säljare om bilen och ingen nämde skadan!! När jag nämde detta så kom det fram att skadan fanns!! Säljaren bad mej kolla efter en annan bil, eftersom jag var intresserad av en annan bil också. Han skulle prata med sin chef och återkomma med vad han kunde göra på priset pga att det blev så här!! Har inte hört av säljaren än!! Köpte bil på en annan seriös bilfirma. Så ett tips om ni ska köpa bil här och har långt att åka, skicka någon att kolla först. Mvh Robert
Tittade på en bil som var av intresse. Fick kommentaren att "Vi svarar alltid i telefon och mail. Hör bara av dig!" Försöker ringa utan att få kontakt och boka visning av bilen. Mailar och får ett svar att de ska återkomma. Tre dagar senare är bilen borta från Blocket utan ett spår av kontakt från firman. Uselt!
Trevligt personligt bemötande i telefon o sedemera vid besök. Rak o tydlig kommunikation av alla innan köpet som efter fundering handlades av Pontus. Bra prisläge. Snabb o smidig kontakt vid upptäckt dold skada och även då rak o tydlig kommunikation. Kan således rekommenderas varmt utifrån mina kontakter.
Kan starkt rekommendera detta ställe! Kunnig personal och väldigt ärliga o pålitliga o hjälpsamma speciellt Säljaren Pontus, han är den mest trevligaste säljaren jag mött på! Bästa bilfirman ja varit på någonsin! Vad man än behövde hjälp med så löste han det utan problem.
Stort tack till Lars och Nyare Bil för att ni återigen visar att era kunder är viktiga även långt efter köp hos er. Har för andra gången sedan köp blivit bemött på ett sätt som långt överträffat mina förväntningar. Fler bolag borde ta efter ert kundbemötande! Känns tryggt att göra affärer med er. På återseende! David
Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Var noga att dubbelkolla enkla saker som att alla hjulbultar finns med till sommar och vinterdäck, ev. lösenord till bilen finns, kolla dragkrok. Pruta innan du bemödar dig en resa till Uppsala från t ex Stockholm. Har erfarenhet att lösenord och hjulbult saknas. Leder till merjobb som är bäst att lösa vid köpet.
Dom bara lurar en och vägrar göra rätt! Köpte en bil och han köra ca 100 mil innan motorn rasa. Ingen motorlampa ingenting. Den bara dog. Dom vägrar ta den i reklamation. Trots att man har reklamationsrätt i 3 år. Kommer gå vidare med det!
Vi blev kanonbemötta både över email, telefon och på plats. Mycket professionella, smidiga och trevliga. Kan inte göra annat än att rekommendera!
Comment on this business

to add NyareBil map to your website;