facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nynäshamns Ångbryggeri

About

Ett av Sveriges första microbryggerier grundat 1997. Brygger med kärlek de populära Bedarö Bitter, Landsort Lager och Tjockhult Tjinook.

Story

Vi började som ett gäng ölentusiaster med en medlemspub. Där i pubens kök gjorde vi våra första bryggningar och det var där som tanken på ett eget bryggeri växte fram. Sedan starten 1997 har vi byggt egna bryggverk, handtappat över 120 000 flaskor öl och hittat våra egna lösningar. Trots små medel och stora utmaningar har vi aldrig gett upp. Vår historia är en berättelse om entusiasm och en hel del ”jävlar anamma”.
Mellan 2003 och 2006 rev vi ut innanmätet ur stationen som en gång i tiden försåg hela Nynäshamn kommun med el och byggde vårt nuvarande bryggeri. I dag förser samma byggnad hela Sverige med smakrik öl.
Vi är stolta pionjärer i en bransch som har vuxit kraftigt sedan sent 1990-tal. Men vi har alltjämt kvar vår lokala förankring. Allt sker på plats i centrala Nynäshamn och alla våra öl får sina namn efter platser i det omgivande kustbandet. En båttur i skärgården är som en resa genom vårt sortiment av ale, lager, stout och specialbrygder.
Vi hälsar alla ölälskare välkomna att slå följe på resan och vi lovar att aldrig kompromissa med kvalitet och hantverk. Öl är vår passion och det ska kännas på smaken!

Upphovsrätten till allt material tillhör:
© Nynäshamns Ångbryggeri AB
© Marcus Wärme

Address: Lövlundsvägen 2-4, 14930 Nynäshamn
Phone: +46852021213
City: Nynäshamn
Zip Code: 14930


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 16:00
Friday: 09:00 - 16:00


related searches: Landsort Lager, Systembolaget
Similar places near
Nynäshamns Ångbryggeri Nynäshamns Ångbryggeri 2 meter Skräpbryggeri som satt i system att utnyttja svart arbetskraft för att brygga deras h...
Nynashamns Angbryggeri Nynashamns Angbryggeri 19 meter "Tydligen försöker dom bli av med dåliga reviews, min som legat i flera år är pl...
Reviews
Behöver väga upp för alla dessa negativa SD röster. Men hade ändå lämnat 5/5 stjärnor
Bryr er inte om alla ettor. Det är en politiskt styrd kampanj av Sverigedemokraterna som är sura för att Nynäsbryggeriet inte tycker om deras människosyn. God öl och trevlig personal. Stå på er!
Ölen var väl ok...lite Lapin kulta smakade det nog ändå. Sunkiga lokaler och bjuds på Lidl-kaffe....
Bjud in alla istället så blir det politiskt oberoende..
Dyrt överskattat öl med flashiga etiketter som smakar som vilket 10kr öl som helst nej leta vidare förslagvis ner mot Bayern
Att som bolag inte acceptera Rikets demokratiska värden kastar en mörk skugga över detta bolag. /Grundlagen.
Blaskigt öl med någon konstig eftersmak. unket på något märkligt sätt. Personalen var otrevlig och lokalerna smutsiga.
Fantastiskt god och hantverksmässigt bryggd öl, med en härlig twist i både ölets eftersmak och i företagandet.
Comment on this business

to add Nynäshamns Ångbryggeri map to your website;