facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nynäshamns Ångbryggeri

"Ölhantverk utan kompromisser!Sedan 1997 har vi varit med och lagt grunden till det som i dag är Sveriges nya ölkultur. Vi visste redan då att öl kunde vara så mycket mer än en “stor stark” och vi vågade tro på det vi gjorde. Idag brygger vi över 20 olika öl på ett år - allt från ljusaste Pilsner till mörkaste Stout. Alla öl bryggs helt utan kompromisser, med de bästa råvaror världen kan erbjuda och vi lovar att fortsätta brygga vår öl – precis som vi vill ha dem!"
Address: 149 30 Nynäshamn
Phone: +46 [0]8 520 212 13
City: Nynäshamn
Zip Code: 149 30



related searches: Landsort Lager, Systembolaget
Similar places near
Nynäshamns Ångbryggeri Nynäshamns Ångbryggeri 2 meter Behöver väga upp för alla dessa negativa SD röster. Men hade ändå lämnat 5/5 stjärnor...
Nynashamns Angbryggeri Nynashamns Angbryggeri 17 meter "Tydligen försöker dom bli av med dåliga reviews, min som legat i flera år är pl...
Reviews
Skräpbryggeri som satt i system att utnyttja svart arbetskraft för att brygga deras hipsteröl.
Provade Lilla Hawaii igår och det var kärlek direkt Tack för att Ni har gjort livet roligare med alla Era goda öl, Ni är verkligen ett bryggeri i världsklass!!!
Det fanns en tid i Sverige då vissa personer inte var välkomna att besöka vissa lokaler, p.g.a. en viss tillhörighet. Dom allra flesta av oss trodde - och hoppades på - att detta hade upphört för länge sedan. Nynäshamns Ångbryggeri uppvisade väldigt tydligt att detsamma gäller år 2019 gällande besök hos dom. När dom blir påkomna så drar chefen en vals om att det är p.g.a. medarbetarnas politiska åsikter. Några dagar senare så ändrar han sin historia och väljer att istället dra en helt ny lögn som naturligtvis inte håller. Detta bryggeri besitter en väldigt unken doft som inte hör hemma där. Jag tar definitivt avstånd från sådant agerande som dom har uppvisat och kommer inte köpa någon mer öl från dom.
Tack för att ni gör flera så goda ölsorter. Hoppas på ett besök när covid lagt sig.
Ein völkerfreundschaftlicher Gruß aus der Bundesrepublik Deutschland! Tack för att ni försökte att stå upp för mångfald och öppenhet!
Bryr er inte om alla ettor. Det är en politiskt styrd kampanj av Sverigedemokraterna som är sura för att Nynäsbryggeriet inte tycker om deras människosyn. God öl och trevlig personal. Stå på er!
Landsort lager tycker jag är Sveriges godaste lager. Erik Grafström VÄNNÄS Västerbotten.
Fantastiskt god och hantverksmässigt bryggd öl, med en härlig twist i både ölets eftersmak och i företagandet.
Blaskigt öl med någon konstig eftersmak. unket på något märkligt sätt. Personalen var otrevlig och lokalerna smutsiga.
Behöver väga upp för alla dessa negativa SD röster. Men hade ändå lämnat 5/5 stjärnor
Comment on this business

to add Nynäshamns Ångbryggeri map to your website;