facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ödåkra Spritfabrik

Address: Fabriksgatan 2, Ödåkra
City: Ödåkra



related searches: Papa piada, Gantofta Skivbörs
Similar places near
Il studio Il studio 0 meter Vi är ett kreativt kollektiv - Frisörer, Grafiska designers, Make Up artister, Fotogr...
Bara Trivsamt Bara Trivsamt 70 meter Öppen ateljé och workshop. Det går alltid att ringa för mer information. Välkomna!...
STAR Solfilm & bil dekor STAR Solfilm & bil dekor 743 meter Mycket trevligt bemötande och gjorde ett väldigt bra jobb, jag rekommenderar.
Listorps Cementgjuteri Listorps Cementgjuteri 1 km Cement latin cæmentum, murbruk är ett hydrauliskt bindemedel, vilket kännetecknas av ...
Reviews
Bra utställningsyta under takåsen. Kallt så här på hösten.men ljus och fin.
Jag skjuter på Shootingzone vilket är väldigt stimulerande. Dessutom är där väldigt bra medlemmar i föreningen
Kul ställe väl värt ett stopp om man är i närheten. Blandade affärer med i huvudsak designinriktning, även en bra skivaffär med mycket vinyl. God glass och italiensk mat på restaurangen.
Väldigt trevligt och bra utbud på restauranger och cafe. Lite andra klädbutiker och inredningsbutiker
Det här stället är under uppbyggnad/utveckling och har varit en gammal spritfabrik. Tanken är det ska bli ett litet shoppingcenter och potentialen är stor. Just nu finna där lite inredningsbutiker och ett bageri som öppnar till sommaren. Men håll till godo det kommer blir ett trevligt centrum här.
Mysigt med lite olika butiker och härlig fika i underbar miljö
Sakta men säkert,håller dom på att bygga upp affärer och sport centrum
"Spritan" som den även kallas grundades år 1897. Under denna tiden fanns det inte så mycket här i Ödåkra förutom spritfabriken, stationen och några enstaka hus. Här tillverkades alltså Ödåkra taffel akvavit. På grund av att sockerbruket i Hasslarp inte låg särskilt långt ifrån, gjorde detta att produktionen av spriten blev enklare. Här gick produktionen i full fart ända fram tills år 1977, då den sista droppen blev till sprit. Efter detta har "Spritan" blivit lämnad till att långsamt bli i sämre och sämre skick. Ägaren gjorde absolut inget för att vårda lokalerna. Det blev lämnat till att förfalla fram tills 2016 då "Spritan" fick en ny ägare. Nu sattes däremot arbete igång. Idéen var att skapa ett mini "köpcentrum" där de skulle finnas olika mindre butiker. Idag är det ett väldigt fint område med ett flertal butiker, konditori och en super trevlig italiensk restaurang Papa Piada. Rekommenderar verkligen att man stannar till här om man har vägarna förbi!
Ett ställe som har nya upplevelser nästan varje gång jag besöker platsen! Alltid värt ett besök, kafé, restaurang, Konst, och mycket annat.
Mysigt ställe att kolla på!
Comment on this business

to add Ödåkra Spritfabrik map to your website;