facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for On my way

Address: Stockholm Arlanda Airport SkyCity , Stockholm-Arlanda 190 45, AB, SE
City: Stockholm-Arlanda
Zip Code: 190 45



related searches: chicken on the way calgary, myway öppettider, my way butik, chicken on the way crowfoot, chicken on the way menu, chicken on the way st albert, chicken on the way edmonton, ab, chicken on the way hours
Similar places near
eatery Arlanda eatery Arlanda 270 meter Hej! Jag har aldrig någonsin skricvit en recension men detta var fan inte okej. Jag o...
TacoBar TacoBar 542 meter Helt värdelöst! 1. SLUTA RING I KLOCKAN 2. Fixa eran buggiga beställningsskärmar. Fin...
Reviews
Vi var där 3h innan som man skulle. Men att lämna väskorna tog 1h, kön gick otroligt långsamt innan de äntligen öppnade fler diskar. Säkerhetskontrollen gick på 10 min, hur smidigt som helst. Killen i säkerhetskontrollen va så sjukt trevlig. Övrig personal kändes ganska trött. Dock skulle de behöva fler restauranger med näringsrik mat och inte bara massa mackor överallt. Vi köpte tillslut 3 korv med bröd och fick betala 150kr totalt.
Jobbigt med alla ombyggnationer, inga bussar stannar på 5ans terminal så måste gå från 4an. Säkerhetskontrollen tog sååå lång tid. Vid vår gate så fanns det knappt några sittplatser.
Värsta mardrömmen med flera timmars långa köer, folk som missar sina flyg pga detta, stressade människor och personalen som med decimerad styrka försöker hantera den ohållbara situationen som flygplatsens odugliga ledning och administration har skapat... fy skam!
Under all kritik! Med 600 meter kö till security missade hälften av passagerarna sitt flyg till Malmö. Av fem laner till säkerhetskontrollen var tre reserverade för fasttrack och en var stängd. Alltså skulle 2000ish passagerare genom en endaste liten röntgen. Skärpning swedavia! Uruselt!
Upplever flygplatsen som ganska behagligt lugn. september Kunde kanske kunna vara lite fräschare över lag. Butikerna/Pubarna är som vanligt svindyra. Som om vi alla resenärer tjänar lika mycket som en ”Stockholmare i chefsnivå…
Tycker att Arlanda har ryckt upp sig. Mycket snabbt och trevligt bemötande i säkerhetskontrollen. Väskan kom i stort sett direkt som jag kom till bandet och jag var snabb dit. Även nya gången från terminal 4 till 5 är mycket bra
Vad ska man säga finns inte så mycket annat att flyga ifrån. Men det är coola flygplan där
Flygplatsen är inte tillräckligt stor och har inga specialtjänster och taxfree-marknaden är stängd på grund av Covid-19-pandemin. Det är bara ett fåtal personer i det, eftersom det är en liten spökstad.
Kaos även när det gäller bagage, det är en chansning om du får din väska och om någon öppnat luckan.
Tyvärr har Arlanda senaste 5 åren gått ner sig till att bli en skamfläck och förmodligen en av Europas topp 5 sämsta större Internationella flyplatser. Pinsamt att Arlanda är det första många ser och upplever av Sverige. Ombyggnationen som pågår är enormt långsam om än extremt välbehövlig. Allt känns underdimensionerat och dåligt organiserat. Från virrig Incheckning med få diskar , långsam Säkerhetskontroll om än klar förbättring från sommarens kaos extremt långsam baggagehantering, passkontroll. Lägg därtill att hela flygplatsen känns sliten, ostädad och smutsig. Ska inte behöva ta över 1 timme från att man går av planet tills man lämnar flygplatsen. Kontrasten blir enorm när man kommer från Flygplatser som tex DXB, VIE eller MUC där allt fungerar som en klocka generellt.
Comment on this business

to add On my way map to your website;