facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for TacoBar

"Belugakaviar, gåslever och ostron i all ära. Ibland är det svårt att slå Soft tacos, heta burritos, iskalla margaritas. Kom in och smaka galet god Texmex hos oss på Arlanda"
Address: , Stockholm-Arlanda 190 45, AB, SE
City: Stockholm-Arlanda
Zip Code: 190 45



related searches: taco bar sweden, taco bar lunch, tacobar nyköping, taco bar facebook, taco bar jönköping, taco bar vegan, taco bar sthlm, taco take away
Similar places near
On my way On my way 542 meter Vi var där 3h innan som man skulle. Men att lämna väskorna tog 1h, kön gick otroligt ...
eatery Arlanda eatery Arlanda 759 meter Hej! Jag har aldrig någonsin skricvit en recension men detta var fan inte okej. Jag o...
Reviews
Helt värdelöst! 1. SLUTA RING I KLOCKAN 2. Fixa eran buggiga beställningsskärmar. Finns ingen info om innehåll och allergi och personalen tar inget ansvar. Dessutom gammal kål som är torr redan innan servering Stäng ner!
Har dom spätt ut smältosten med vatten? Äckligt! Kycklingquesadillas ok men smakar inte kyckling! Ångrar att vi inte läste recensionerna innan. Värdelöst!!
Vi hade en försening på vårat flyg på 13 timmar, vi gick och åt middag och tog någon öl här. Joakim som stod i baren va nog en av de mest service människor jag stött på. Jag jobbar själv i samma bransch. Han va HELT fantastisk. Jag kommer gå hit nästa gång jag är på Arlanda. Han gjorde dagen lite bättre
Jag brukar gilla Taco Bar men de här är absurt. Första som hände var att servitrisen torkade sin rinnande näsa innan han hällde upp vatten åt oss. Sen så gjorde dem fel på beställningarna men löstes hyfsat fort. Tog Quesedillas med kyckling och det var ben bitar från lyckligen i maten. Värsta lunch upplevelsen jag varit med om
Här var det ett svalt bemötande och väldigt dyrt. Dålig kryddning på färsen och mycket sallad.. 650 kr för en tallrik Quesedillas och en tallrik nachos.. Hutlöst! Ölen var dock god.
Långa köer på Max gjorde att vi valde Taco Bar istället. Dåligt val. Taco som normalt brukar vara ganska gott, vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om. Priserna är överdrivet dyra. Vi köpte 3 rätter och samtliga runt bordet åt inte upp allt, burgare och quedesilla. Lustig smak, väldigt ojämn kvalité. Till detta tillkommer att ingen gör rent borden, och det ser stökigt och smutsigt ut. Så har vi den förbaskade ringklockan som man plingar på varannan minut frenetiskt för att folk ska hämta sin mat. För sjutton, vi gör det på McDonalds också utan ringklocka!!!
Jättegod mat, precis vad du kan förvänta dig från Taco Bar! Trevlig personal, fick mat inom 10 minuter. Bra med skärmar så att man kunde beställa på egen hand utan att prata med någon. Det var enkelt att byta från ko-ost till veganost också.
Total rip off. Visst det är Arlanda, men borde inte komma undan med minimala portioner som inte ens är värda halva priset.
Sämsta Taco bar jag har ätit på! Maten var kall… beställning blev fel! - Pulled pork burgare tog jag… damen tog en vanlig hamburgare. - sorry för dåligt omdöme… men det var verkligen inte bra tillagad denna gång.
Ätit här några gånger i brist på alternativ och aldrig varit bra. Igår tog jag kyckling quesadilla, maten kom snabbt med smakade riktigt dåligt och jag är inte kräsen. Idag mår jag ej bra..
Comment on this business

to add TacoBar map to your website;