facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Önsta Fritidsklubb

Önsta Fritidsklubb

Story

Hej!
Vad kul att just Du är nyfiken om vår fritidsklubb som vi är så stolta över. Vår verksamhet riktar sig till dig från årkurs 4 upp till årskurs 6

Vision
Vi arbetar efter Västerås Stads vision: Alltid bästa möjliga möte! Vi vill ha en fritidsklubb där vi alla trivs och känner oss delaktiga. För att uppnå detta är vi ständigt nyfikna om era åsikter, förslag, tankar, er delaktighet, era erfarenheter mm. Vi utformar denna fritidsklubb tillsammans. barn, personal, enhetschef, föräldrar, anhöriga m.fl. Om man skulle prata sporttermer skulle man säga: Ingen är större än laget! Vi är ett lag och vi ser verkligen fram emot Ert besök!

Våra lokaler
Vi är en stor fritidsklubb med fina utrymmen för att chilla och göra roliga aktiviteter.
Vi har en replokal med olika instrument. Här kan du jamma enskilt men även ösa på med ditt band. Vi har även ett Dj-bås med tunga högtalare i en bra lokal med rätt ljus för att komma i stämning som vi utnyttjar när vi har discodans eller spontant kommer i dans stämning.
Vi har ett pingisrum med tre pingisbord. Här finns även en stor spegelvägg ifall man vill träna dans, träna teater (vi har dramakurser med utbildad dramapedagog) etc.
Vi har ett rum där det finns biljardbord, senaste Playstationkonsolen som spelas på stor duk, möjlighet att se film på duken vid speciella tillfällen, bra musikanläggning, schyssta sittplatser.
Vi har ett rum där man kan spela Wii på stor duk med bra ljud och belysning. Här brukar vi även titta på film.
Vi har ett ”lugnt” rum som vi kallar Mysan. Här kan man chilla med bra sittplatser. Här inne försöker vi ta det lugnt ifall någon vill läsa bok eller läxa.
Vi har ett pysselrum där man kan skapa med bara fantasin som gränser.
Vi har ett café (vi säljer inte ngt på klubbtid). Här kan man spela sällskapsspel, titta på tv eller film (vid speciella tillfällen) på stor duk, surfa på datorer eller göra roliga aktiviteter tillsammans. I anslutning till caféet finns ett litet rum med en Playstation konsol.

Allmänt
För att få allt att fungera i så stora lokaler så har vi stationsschema med personal för hög tillgänglighet/ närvaro i lokalerna. Vi har ett bokning schema på t.ex. biljard, musikrum, spel konsoler (man får bara spela en halvtimme per dag på antingen en konsol/data/mobil).
När ert barn börjar hos oss får den med sig en blankett där man fyller i målsnamns kontaktuppgifter, ev. allergier, simkunnighet etc. Barnet får även med sig en blankett om man önskar mellanmål till barnet.

Återkommande aktiviteter (ibland finns undantag):
Måndagar 15.00–16.30 : Hallen (Idrottshall i direkt anslutning mitt emot klubbingång) – Vi gör lekar, sportar, övningar mm
Tisdagar 15.00–16.30: Drama/teater för årskurs 4 (Med en drama pedagog vid namn Josefin Eriksson)
Onsdagar 15.00–16.30: Drama/teater för årskurs 5 och 6 (Med en drama pedagog vid namn Josefin Eriksson)
Hallen (Idrottshall i direkt anslutning mitt emot klubbingång) – Vi gör lekar, sportar, övningar mm
Fredagar 13-17 Utedag med grillning och aktiviteter. Sätt på er kläder efter väder

Hjärtligt välkommen till Önsta Fritidsklubb!

Address: Daggrosgatan 2, 72244 Västerås
Phone: 021-393644
City: Västerås
Zip Code: 72244


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 17:00


related searches: Önsta fritidsklubb age
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Önsta Fritidsklubb.

Västerås local business

opening hours, reviews, map, satellite view. Önsta Fritidsklubb address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Önsta Fritidsklubb. On this website you can share your comments and experiences about Önsta Fritidsklubb with other people.

to add Önsta Fritidsklubb map to your website;



Similar places near
Önsta Fritidsgård Önsta Fritidsgård 34 meter Önsta Fritidsgård
Din Jord Din Jord 889 meter Din Jord erbjuder hemleverans av jord och trädgårdsprodukter från Hasselfors Garden. ...
Lite Italy Lite Italy 973 meter
Hedlunds Golv Hedlunds Golv 1 km Lovade mycket men har inte lyckats leverera lika bra.
CADELIT Sverige AB CADELIT Sverige AB 1 km Nordens enda företag som är auktoriserade på Trimble SketchUp. Vi är även ett Autode...
Ramirent AB Ramirent AB 2 km Helt ok, men vet inte varför man genomför kreditprövning för en hyra på 300 kr.
Rör & VVS Västerås AB Rör & VVS Västerås AB 2 km Ingen aning om hur de är eftersom de de aldrig dök upp på den bokade tiden och inte h...
Camro AB Camro AB 2 km Camro AB är importör av Gianni Ferrari och Shibaura i Sverige Vi är även återförsälja...
Möller Bil SEAT Västerås Möller Bil SEAT Västerås 2 km Idag var vi bra mottagna av en säljare som var ödmjuk och trevlig.
Rönnby Fritidsgård Rönnby Fritidsgård 2 km Rönnny Fritidsgård
Mälardalens Lastväxlarcentral Ab Mälardalens Lastväxlarcentral Ab 2 km Affärsidén för MLC är att ge kunderna maximal service med rätt fordon, specialutrustn...
Kablageproduktion Kablageproduktion 2 km Kablageproduktion är en leverantör av kundanpassade kablagelösningar och montagetjäns...