facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Orient Shish Kebab

Orient Shish Kebab

About

Med vårt eget framtagna goda nötkött och kyckling erbjuder vi många olika sorters kebab och grill för alla smaker.

Address: BONDEVÄGEN 4, 22764 Lund
Phone: +46729228947
City: Lund
Zip Code: 22764


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 21:00
Sunday: 10:00 - 21:00


related searches: Orient shish kebab marinade, Orient shish kebab sauce
Similar places near
Mat med flera mål Mat med flera mål 710 meter Vi har skapat en kokbok som gör det lättare att äta god och hemlagat. Skaparna av kok...
Valvet Valvet 2 km Riktigt dåligt! Otrevlig och oprofesionell personal. Smutsiga bestick. Dåligt bemötan...
Oclean UF Oclean UF 2 km Vår produkt är då en miljövänlig, högkvalitativ och klimatsmart termos. Vi fokuserar ...
Restaurang Sandra Restaurang Sandra 2 km Underbar resturang, utsökt kurdisk mat, väldigt fin orientalisk atmosfär. Personalen ...
Maten é klar Maten é klar 3 km Maten é klar erbjuder hälsosamma och färdiga maträtter, lagade från grunden med fina ...
Delphi Pizzeria och Restaurang Delphi Pizzeria och Restaurang 3 km Jag gillar att äta gyros kebabpizza ibland. Även om nöt ofta är en favorit. Men iblan...
Reviews
Har testat att fika, lunch och middag hos Oriental Kitchen och är glad av att det finns ett lugnt ställe med indisk mat vid Sankt Lars. Allt väldigt gott i olika styrkor. Snabb service, väldigt trevlig personal, lokalen väldigt trevligt inrett och fräsch. Dessutom är lokalen stor även i uteserveringarna så att det går bra att hålla avstånd utan problem. Denna gång glömde vi att köpa med oss deras goda morotsefterrätt ladu so supergod. Nästa gång!
Det var mycket gott och maten var varm och fräsch. Jag beställde hem och det gick snabbt Mat: 4/5
Mycket god mat, bra kryddning och smakrikt. Snabb och bra service. Trevlig personal. Kan verkligen rekommendera detta ställe, ser tråkigt ut från utsidan, men helt annorlunda på insidan. Modernt, rent och riktigt snyggt med en bra yta att sitta på i restaurangen och de har även en uteplats. Alla i vårt sällskap gillade maten. Här kommer vi köpa mat fler gånger. Finns även annan mat utöver det indiska köket, även cafédel.
Prisvärd lunch för 109 kr. Finns salladsbar, kaffe samt vegetariskt alternativ.Mat: 5/5
Fantastik indisk mat! Och dem serverar bra stark mat. Trevligt ställe rekommenderar om ni gillar starka grytor!
Mat med bra kryddning och god smak. Servicen var 10/10, vi fick en väldigt trevlig servitör och maten kom alltid fort. Lokalen är väldigt fräsch och mysig inredning och uteservering.
Trodde inte att de skulle kunna lyckas med en bra bhuna men oj vad fel jag hade! Lagom olja, fräscha ingredienser och väldigt god smak! Rekommenderar och kommer definitivt tillbaka för att testa mer!!
En kulinarisk resa för sinne, som väcker mersmak. Du slipper 14 timmar flyg. För att återuppleva upplevelsen. Maten är stjärnig. Mycket hög servicegrad. Det är en vilsam lugn miljö, mycket god upplevelse.
Nästan obeskrivligt bra!! Maten var helt otrolig det godaste riset jag någonsin ätit!, kocken har över 30 års erfarenhet, de beställer ingredienserna direkt från Indien, och personalen var extremt trevlig och hjälpsam. Jag har aldrig tidigare frågat om kocken och bett om receptet, de förtjänar mer än 5 stjärnor enligt mig!!!
Rent o fint. God mat. Dock saknas det lilla extra genuina känslan av ett indiskt restaurang dekorationen och indisk mat. Inte alltid något dåligt, i detta fallet ej så fett mat, som är bra i för sig och man känner sig inte så tung i magen efter maten som man brukar med fettiga indiska grytor. Men det var heller inte sting/hetta i maten som jag saknade i deras indiska mat o meny. Indisk musik spelade dock i bakgrunden i rätt volym, som var bra. Fin indisk yoghurtblandning används som dressing på salladen, smart! Nan-bröden är helt ok.
Comment on this business

to add Orient Shish Kebab map to your website;