facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Sandra

About

Hos oss värnar vi om gästerna med bra och trevlig service men framförallt genom fantastiska middagsupplevelser!

Välkommen <3

Story

Restaurang Sandra är beläget i Lunds Stadskärna. I mysiga rum, med kurdisk prägel, kan ni bland annat avnjuta fantastiska meze, enastående grillrätter, plankstek och fondue varav en med kurdisk touch.

Vår meny ha skapats i samarbete med en välkänd svensk kock och våra rum är fint gestaltade.

Maten, atmosfären och musiken är en upplevelse för alla dina sinnen <3

16.00 - 18.00 har vi AW med förmånliga erbjudanden.

Restaurangen rymmer 110 gäster och det finns en mer privat och mysig del där man kan fira ostört i ett större sällskap.

Med vänliga hälsningar,
Personalen på Sandra
046 15 72 00

Address: Stora Södergatan 42, 222 23 Lund
Phone: 046-15 72 00
City: Lund
Zip Code: 222 23


Opening Hours

Monday: 16:00 - 22:00
Tuesday: 16:00 - 22:00
Wednesday: 16:00 - 22:00
Thursday: 16:00 - 22:00
Friday: 16:00 - 23:00
Saturday: 16:00 - 23:00


related searches: Restaurang sandra menu, Restaurang sandra reviews
Similar places near
Valvet Valvet 1 km Riktigt dåligt! Otrevlig och oprofesionell personal. Smutsiga bestick. Dåligt bemötan...
Orient Shish Kebab Orient Shish Kebab 2 km Har testat att fika, lunch och middag hos Oriental Kitchen och är glad av att det fin...
Delphi Pizzeria och Restaurang Delphi Pizzeria och Restaurang 3 km Jag gillar att äta gyros kebabpizza ibland. Även om nöt ofta är en favorit. Men iblan...
Reviews
Underbar resturang, utsökt kurdisk mat, väldigt fin orientalisk atmosfär. Personalen är väldigt snäll och svarar på alla frågor.
Bästa kurdiska stället i stan, bra service och ägaren Sarkawt är riktigt trevlig .
Stora portioner, vänlig personal och trevlig atmosfär. Men smakmässigt var det lite tråkigt. Beställde in tre olika grillspett med tillbehör. Själva spetten var helt ok men det som drar ner betyget var att riset hade seg gummiaktig konsistens och att de stekta grönsakerna bestod av billiga frysgrönsaker.
Riktigt gott och hemtrevligt, bra service!
Trevlig personal. Den som bestämmer har dock bestämt att det ska vara väldigt många bord, vilket gör att serveringspersonalen har svårt att göra ett bra jobb med serveringen. Å andra sidan började de duka bort medan några i sällskapet fortfarande åt. Den som bestämmer har också bestämt att man inte får sitta längre än totalt två timmar. Vi blev ombedda - förvisso på ett trevligt vis - att lämna bordet strax efter att den tiden hade uppnåtts. Snålt tilltagen tid bordsbokning med andra ord. Maten var jämförbar med den jag förväntar mig att få på en pizzeria, även om det säkert finns enstaka pizzerior som kan laga bra mat. Jag åt en Black & White. Det var pulvermos och en liten ynklig bit oxfilé som var seg som ryggbiff ofta är. Fläskfilén var okej. Friterade lökringar serverades ovanpå. Det kändes märkligt. Såserna - bearnaise och rödvinssås - var heller inga mästerverk. Smakade okej, men var troligtvis köpta. Om detta hade varit på en pizzeria med priser omkring 60% av vad vi betalade så hade det kunnat vara värt tre stjärnor . Jag förstår inte att det verkar vara så stort tryck på den här piz.. ursäkta, restaurangen. Man får vara väldigt kravlös om man ska äta här fler än en gång.
Full betalning för barn på 9 år,skandal när man äter fondue! Tråkiga såser..och pommes var ej klara! Fullt med spindelnät på väggarna på toa...kändes inte så fräscht! Nä..första och sista ggr för oss,rekk EJ till folk!
Har fått väldigt blandad service – men oftast väldigt bra. Fondue är det klart bästa valet på menyn och rekommenderas varmt. Lokalen är mysig på det lite inbodda viset.
Mycket gott för pengarna! Perfekt för fattiga studenter och om man vill gå ut och ha mysigt med vänner! Tack, syns snart igen!
Jättegod vällagad mat med kvalitet till bra pris. Framförallt vill vi lyfta den fantastiska falafeln som var perfekt tillagad; knaprig utanpå och saftig inuti.
Vänligt och proffsigt omhändertagande, mysig miljö och suveränt god mat i rikliga portioner. Borde vara jättehit!!!!!
Comment on this business

to add Restaurang Sandra map to your website;