facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Parkleken Kristallen

Parkleken Kristallen

About

Parkleken Kristallen är en öppen verksamhet med inriktning mot 7-12 år men alla är såklart hjärtligt välkomna...

Story


Parkleken Kristallen är en traditionell parklek och naturlig mötesplats för alla åldrar i stadsdelen. Parkleken Kristallen ligger Solberga Här möts barn och ungdomar i alla åldrar, föräldrar och förskolor och fritidsgrupper tillsammans med föreningslivet i en fungerande och spännande mix och det är allt detta är det som gör Parkleken så unik och viktig.
I Parkleken arbetar vi med en utpräglad djur och natur profil detta avspeglar sig tydligt i våra verksamheter och aktiviteter i Parkleken.

Vi arbetar och anpassar våra aktivteter efter säsong – Höst, Vinter och Vår, Sommar Våra verksamheter följer säsongerna och vi har fokus på våra lov (Sportlov, Påsklov och Höstlov plus våra sommaraktiviteter…
Detta innebär också att vi anpassar öppettiderna lite efter årstid.

Address: Sulvägen 20 A, 12640 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
City: Älvsjö
Zip Code: 12640


Opening Hours

Monday: 11:00 - 17:00
Tuesday: 11:00 - 17:00
Wednesday: 11:00 - 17:00
Thursday: 11:00 - 17:00
Friday: 11:00 - 17:00


related searches: Parkleken kristallen age, Parkleken kristallen videos, Parklekar stockholm
Similar places near
Dogplay Dogplay 928 meter DogPlay livesänder hundtävlingar runtom i Sverige tillsammans med svenska kennelklubb...
Älvsjö Bmx klubb Älvsjö Bmx klubb 2 km Jag ramlade i första backen och bröt tre revben. Kommer aldrig tillbaka
Vattenhuset Vattenhuset 2 km Så fruktansvärt ohygieniskt; bassängen inte städad på ett halvår, trots tillsägelser...
Långbro Park Långbro Park 2 km Mysig park med en damm man kan gå runt. Finns som ett litet lusthus och flera bänkar ...
Strong By Nature Strong By Nature 2 km Bästa träningsgruppen i skogen!
Älvsjö AIK Simning Älvsjö AIK Simning 2 km Vår förening bygger på engagemang och gemenskap och drivs ideellt av föräldrar till s...
Örby Scoutkår Örby Scoutkår 2 km En upplevelse och en chans att träffa nya människor. Finns även kyrka för alla syndar...
Free Your Mind, dans, kroppsbehandlingar och hudvård. Free Your Mind, dans, kroppsbehandlingar och... 2 km Free Your Mind är ett företag som arbetar med helhet och hälsa genom dans,yoga, kropp...
LindEducation - Anna Lennartsdotter Lindbom LindEducation - Anna Lennartsdotter Lindbom 2 km Ett friskvårdsföretag som erbjuder instruktörsutbildningar och personlig träning. Med...
Älvsjö Scoutkår Älvsjö Scoutkår 3 km Riktig bra scoutkår Bland Sveriges största. Dock lång kö för att börja
Reviews
Är väll ok, dock sitter skyltar uppe att man inte får köra bil i parken eller på gångvägarna intill, vilket kanske säger en hel del om vad för typer som rör sig här.
Väldigt vacker park, verkar ha massor med roliga aktiviteter och mycket lek! Har inte varit delaktig på någon aktivitet, men det verkar super!
Stor och mysig park som har lite djur dessutom.
Trevlig parklek med fina utsmyckningar och roliga lekredskap. Dessutom gillar barnen ofta hönsen och kaninerna som bor här. Plaskdammen är fin och ganska fräsch på sommaren.
En pärla bland Stockholms lekparker. Här finns det mesta man kan önska. Gungor, klätterställningar, studsmattor, plaskdamm, pulkabacke, skog, fågelkvitter och ett litet café när parkleken är öppen. Det finns även kaniner att titta på.
Perfekt för barn i alla åldrar, grymt utbud av leksaker etc och personal i världsklass!
Bra parklek med två klätterställningar för stora och små, linbana, bord under tak och höns! Plus för belysning nu på vintern.
Fantastiskt fin, mångsidig och stimulerande park för barn i alla åldrar. Finns bland annat djur, plaskdamm och bra klätterställningar. Kan inte komma på ngn nackdel förutom att det kan vara lite mycket folk ibland kanske men då kan man gå till Apelsinparken istället om man vill ha det lite lugnare.
Bra park med fin pulkabacke på vintern!
Comment on this business

to add Parkleken Kristallen map to your website;