facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pera Uppsala

Pera Uppsala
Address: Dragarbrunnsgatan 39, 75320 Uppsala
Phone: 018133555
City: Uppsala
Zip Code: 75320



related searches:
Similar places near
Amazing Thai Restauranger Amazing Thai Restauranger 90 meter Vi serverar riktig thaimat, tillagad av Thailändska kockar.
Kadbano Persisk Restaurang Kadbano Persisk Restaurang 171 meter Var där en söndagskväll med familjen för att äta gott och ha en trevligt kväll tillsa...
Ristorante Villa Romana Ristorante Villa Romana 222 meter Fantastisk miljö men tyvärr var hummer pastan för salt och buljongen/ fonden har ståt...
Frill - The Frozen Smoothie Frill - The Frozen Smoothie 491 meter Låter super gott måste pröva.
Vasilis och Sigrid - vår egen kallpressade olivolja. Självklart obesprutad. Vasilis och Sigrid - vår egen kallpressade o... 629 meter Vi erbjuder kallpressad Extra Virgin olivolja från familjens egna olivlundar runt Cha...
Uppsala Brygghus AB Uppsala Brygghus AB 1 km Wow! God öl! Ser fram emot många fredagar här i sommar.
Restaurang Ragusa Restaurang Ragusa 2 km En extremt bra restaurang. Det kan både vara din lokala pizzeria och en bra restauran...
Ica Nära Rosendal Ica Nära Rosendal 3 km Finns allt man behöver . frukt ,godis ,bröd mmmm trevlig personal .
Välkommen in Kvarnbolund Välkommen in Kvarnbolund 5 km Välkommen in Kvarnbolund!
Tempel Brygghus Tempel Brygghus 9 km Mycket bra service och trevlig personal
Reviews
När jag kom till restaurangen var den helt tom och borden var inte uppdukad. Lite små tråkigt, trodde dom hade stängt. Jag hade uppskattat om förrätterna var förrätter och inte snacks, tex natchos, mozzarella sticks m.m kan ligga bland snack. När vi dock fick maten blev vi positivt överraskade! Maten var fint upplagt och luktade gudomligt. Pomfriten var riktigt knastirga och varma, medan kycklingen var nog den saftigare jag ätit. Skulle absolut rekommendera pera, superbra mat och servicen är klockren.
Har inte provat maten ännu, men ser fram emot det. Dock spenderat en trevlig kväll med vänner och karaoke och det fanns ingenting att klaga på. Otroligt trevliga gäster och verkade vara stammisar och kommer definitivt gå hit igen. Tro det eller ej, då jag inte är ett fan av karaoke i sig.
Sådär. Rätt omysiga lokaler och ofta mkt folk på helgerna. Ibland dansgolv på övre plan och sen karaoke från typ 22 på entreplan. Stor andel stammisar på gott och ont.
Vill berätta om kvällens upplevelse vi var ett gäng på 5 pers. Vi kommer in utan problem. Men kvinnliga bartender på övervåning vägrar servera oss. Utan vi får gå till nedervåningen beställa från annan servitör. Och ta upp det. Extremt oprofessionellt beteende.
Nyöppnad restaurang från det turkiska köket som helt klart är en fullgod konkurrent till Meza på andra sidan city. Stora och smakrika lunchportioner som inkluderar soppa och bröd. Fräsch inredning som snarast ger en känsla av en nyrenoverad brittisk pub med lite turkiska detaljer.
Totalt kass nattklubb som inte tänker på säkerheten i trappan upp till toaletten när de sätter en kätting i trappan där folk kan ramla. Hoppas att de går i konkurs. En gång och aldrig mer.
Supertrevligt folk som hänger här och sjunger karaoke. Superbra karaokevärdar och peppande publik! Många alternativ i baren. Har endast varit här kvällstid och ej ätit.
Helt vanligt ölhak. Verkar ha någon skum karaoke vilket är ett störande moment. Har uteservering men längs Dragabrunnsgatan så inte speciellt charmig.
Kareokeställe som verkar ha en del stammisar. Dansgolv på ovanvåningen. Dock inget ställe jag betalar 100kr i inträde på men för sångfågeln kan det säkert vara värt
Trevlig folk men de gör musiken allt för hög. Vet det är standard i många krogar men hade föredragit ha lagom volym med musiken
Comment on this business

to add Pera Uppsala map to your website;