facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kadbano Persisk Restaurang

Kadbano Persisk Restaurang

About

PERSISKT KÖK & BAR
Svava Matgallerian
Dragarbrunnsgatan 50
018-100040

Story

Restaurang Kadbanos officiella sida på facebook.

Tryck gilla och ta del av spännande erbjudanden, recept, bilder, nyheter mm.

Välkommen!

Address: Dragarbrunnsgatan 50, 75320 Uppsala
Phone: 018-10 00 40
City: Uppsala
Zip Code: 75320



related searches:
Similar places near
Amazing Thai Restauranger Amazing Thai Restauranger 82 meter Vi serverar riktig thaimat, tillagad av Thailändska kockar.
Pera Uppsala Pera Uppsala 171 meter När jag kom till restaurangen var den helt tom och borden var inte uppdukad. Lite små...
Ristorante Villa Romana Ristorante Villa Romana 359 meter Fantastisk miljö men tyvärr var hummer pastan för salt och buljongen/ fonden har ståt...
Vasilis och Sigrid - vår egen kallpressade olivolja. Självklart obesprutad. Vasilis och Sigrid - vår egen kallpressade o... 486 meter Vi erbjuder kallpressad Extra Virgin olivolja från familjens egna olivlundar runt Cha...
Frill - The Frozen Smoothie Frill - The Frozen Smoothie 582 meter Låter super gott måste pröva.
Uppsala Brygghus AB Uppsala Brygghus AB 1 km Wow! God öl! Ser fram emot många fredagar här i sommar.
Restaurang Ragusa Restaurang Ragusa 2 km En extremt bra restaurang. Det kan både vara din lokala pizzeria och en bra restauran...
Restaurang Sofreh Restaurang Sofreh 2 km Snälla personal väldigt professionell kock . Snäll chef, fint o färsk mat.
Ica Nära Rosendal Ica Nära Rosendal 3 km Finns allt man behöver . frukt ,godis ,bröd mmmm trevlig personal .
Välkommen in Kvarnbolund Välkommen in Kvarnbolund 5 km Välkommen in Kvarnbolund!
Tempel Brygghus Tempel Brygghus 9 km Mycket bra service och trevlig personal
Reviews
Var där en söndagskväll med familjen för att äta gott och ha en trevligt kväll tillsammans, vi var 4 vuxna och 2 barn. Personalchefen som var en äldre Svensk man bete sig väldigt otrevligt! Jag som har jobbat i restaurang branchen i många år blev helt ckockat! Smutsiga bestik, vattnet var varmt, framför allt dåligt betende med kunder. Ska aldrig gå ditt igen och rekomenderar inte nån annan heller.
Väldigt låg kvalité på maten, snålt upplagt på tallriken. Tallrikens innehåll matchar inte det som står på menyn. På den vegetariska rätten står det "örtfyllda mini auberginer och tomater" in kommer en mini aubergine och två ännu mindre paprikor! Två torra räkor i förrätten. De kallar riset för saffransris men ut kommer ett gulblekt ris som mer liknar antingen karamellfärgat ris eller extremt utspädd saffran. Pinsamt
Buffén var för dyr med tanke på hur lite mat det fanns, man hade nästan inga alternativ, och den var inte god. Inte bara det, peronalen håller utkik på en hela tiden så man får ingen lugn och ro. Skulle verkligen inte rekommendera denna restaurang för er som vill ha en trevlig prisvärdig middag
Min mor bjöd mig på middag här en gång, och kan inte säga annat än att jag blev trollbunden! Supergod och fint presenterad mat samt en trevlig och tillmötesgående personal. Miljön var inte tokig den heller. Ska gå dit nu på söndag för att testa deras buffé. Rekommenderas starkt!
Maten var ok. Inte anmärkningsvärd på något sätt. Dålig service. Stämningen är väl ok. Sitter man nära ingången till Gallerian drar det en iskall vind så man måste sitta med jacka. Personalen är inte vidare uppmärksam på sina gäster. På affärsresa genom stan äter jag ensam. Beställer maten som kommer rätt snabbt. Men får inget bröd. Borden runt omkring får bröd. Jag äter min mat och en halv timme senare när jag suttit med en tom tallrik och bara tittat på personalen, som går runda efter runda utan att söka upp mitt bord eller grannarnas bord trots tomma tallrikar. Men de går rundor utan att se. Sitter snällt och väntar på de ska söka upp mig och ra min tallrik. Till sist kommer en tjej och frågar om det smakade bra. Jag nämner maten inte var anmärkningsvärd. Hon tar min tallrik och går. Sedan får jag sitta här med ingenting alls och väntar på om någon ska fråga mig om jag önskar en kopp kaffe eller efterrätt eller något mer att dricka eller åtminstone notan. Men ingen bryr sig. 4 personer som serverar. Restaurangen är nu halvtom och personalen flockas i baren och en går tom hem. Undrar hur länge jag ska sitta och vänta...? Finns plats för förbättring på servicen kan man säga!!! Så vill man ha halvtråkig mat o dålig service är det väl hit man ska gå då. Jag går någon annanstans nästa gång!
Har varit där två gånger på buffén på söndagar. Maten är god och vällagad, men det finns inte ett jättestort utbud. Lokalen är stor men det blir inte så rörigt. Kakorna är goda och spännande för oss som inte har provat dem innan. Jag kan absolut tänka mig återvända, men då för a la carte.
Dålig mat. Vissa maträtter var inte det som dem sa. Buffén var en förolämpning mot iransk matkonst. Dem enda som gillar detta är personer som inte har smakat persisk matlagning förut.
Åt lunch här. gott lammkött men riset som serverades till var gult men smakade noll. Helt ok sallad. För dyrt. 3/5 går ej tillbaka på lunch i alla fall.
Väldigt god lunch i trevlig miljö.. 95:- för en lunch ligger väl strax över medel i pris.. Men med måltidsdryck, salladsbuffé samt kaffe och kaka efter maten gör att 95:- känns helt okej.
Maten var inte god ..Kebab var inte god och kycklingen var mycket saltat, jag och min dotter blev sjuka. Alltså inte alls god det bara deras bilder som ser bra ut men inte i själva restaurangen.
Comment on this business

to add Kadbano Persisk Restaurang map to your website;