facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pinchos

Pinchos

About

Tapas inspired from all over the world, spiced with cirkus and lots of fun.



"Välkommen! Hos oss hittar du smårätter från hela världen. Här kan du checka in, recensera ditt besök hos oss och följa lokala nyheter."
Address: Mårtenstorget 12, 223 51 Lund
Phone: 0346-503 93
City: Lund
Zip Code: 223 51


Similar places near
Vin & Tapasbar Vin & Tapasbar 123 meter Alltid lika trevligt att besöka, vi brukar fira födelsedagar och andra festligheter h...
S:t Michel Vin & Tapasbar S:t Michel Vin & Tapasbar 128 meter Alltid lika trevligt att besöka, vi brukar fira födelsedagar och andra festligheter h...
Pintxos Pintxos 517 meter Restaurang med sittplatser även på övervåningen. Meny med rätter av mindre storlek. R...
Casa Antonio Casa Antonio 1 km Så otroligt GOD och välgjord italiensk pizza, tack så mycket!! Vi kommer mer än gärna...
Reviews
Jag älskar konceptet med miniatyrmat och därför är detta den perfekta resturangen när man vill prova lite olika maträtter. Jag rekomenderar: -Oxfilet med Tryffelpasta -Dekomponerad äpplepaj -Passions mojito Jag tycker dock att det är lite dålig planläggning att man måste gå ner för trappan till 1:a vånigen för att hämta maten så därför rekomenderar jag Pinchos i Malmö istället, den lokalen känns också mysigare.
Dyr familjerestaurang. Förundrad över att man inte har bättre arbetskläder. Trevlig personal men atmosfär känns skabbig. Maten är god, önskar dock bättre utbud.
Små men goda rätter. Du får dock räkna med att äta en 4-5 rätter för att bli mätt. Räkna med ca 1200kr för 4 personer inkl. 1 dricka per person. Det ändå som drar ner betyget är att man får jonglera med brickorna fulla med mat i trappan för man hämtar den själv på bottenvåningen. Personalen på plats var väldigt trevlig.Mat: 4/5
Mysigt ställe. Låg på 2a våningen, men där finns hiss om man inte kan gå i trappor. Väldigt hjälpsam personal!
Så otroligt lite mat så man undrar om det är ett skämt för dessa priser! Absolut sista besöket hos er. Hade jag ägt en restaurang hade jag aldrig kunnat servera denna maten för den summan. Bilderna i meny stämmer inte överens med maten man fick in i mängd. Bestick passar bäst barn, absolut inte för vuxna! Väldigt missnöjd. Skulle jag beställt in mat så jag blev mätt hade jag fått beställa 10-15 rätter. 3 SMÅ rätter med en läsk kostade 162:-! Specialkost: I menyn i appen kan man se vilket som är glutenfritt. Det är bra! Dock mycket man inte kan äta.
Verkligen en usel upplevelse. Fick inte all mat, och fick dessutom vänta 1 timme på 4 små rätter. Fick träflisor i mina pommes så jag blev sårig i munnen. Serviserna var trevliga, men utlovade nya rätter då de inte stämde överens med bilderna för fem öre, men de kom aldrig.
Okej mat, önskar att man kunde välja bort vissa ingredienser pga allergi. Hade även önskat att kunna välja exempelvis en annan dipp än ketchup till pommes eller liknande. Tyvärr har maten och utbudet blivit sämre än vad det var i början. Personalen är som alltid lika trevlig oavsett om det är i receptionen, köket eller baren. Själva lokalen är mysig, men det blir så oerhört varmt. Precis som allt annat i samhället så hade det blivit ganska mycket dyrare med maten, tyvärr även sämre kvalité.
Pinchos i Helsingborg är mycket bättre. Vi skulle fira min kompis födelsedag. Drinkarna är överprisade iprincip bara is. Maten var kall.
Lång väntan på maten just idag dålig serviceMat: 4/5
Maten var helt ok men det tog lååång tid att få den. Personalen var vänlig men kunde ha förklarat tydligare för en förstagångs gäst hur upplägget var.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Pinchos map to your website;