facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Sandbyhof

Pizzeria Sandbyhof
Address: Bjursundsvägen 57, 590 95 Loftahammar
Phone: 4649361590
City: Loftahammar
Zip Code: 590 95



related searches:
Similar places near
Pizzeria Sandbyhof Pizzeria Sandbyhof 3 meter Riktigt goda pizzor och musslor. Bra och trevlig personal. Urvalet kunde varit lite s...
Reviews
Beställde 3 pizzor o de sa att de skulle ta 25 minuter, efter 30 frågar ja hur de går o de svarar att de är pågång. Jag frågar om estimerad tid ca 5 min senare o de säger 10-15. Jag ber om gratis läsk efter ett tag då vi väntat dubbla tiden vi skulle. O de svarar ”aa nae synd asså men de kan vi inte göra”. Sjukt dålig service samt att ”mozarellan snarare va blandad med billig ost. Kommer inte gå hit igen!
Helt ok mat, helt obegripligt i ordningen dom lagar maten för sällskapen. Förvirring och missar i köket. Slut på pommes, kom igen fixa till personel, bordsnr på kvitton och vilken mat som ska till vilket sällskap. Vi var klara med vår middag innan sista personen fick sin mat.Mat: 2/5
God men ack så liten pizza. Skulle påstå att den var något större en en normal barnpizza.
Riktigt goda pizzor och musslor. Bra och trevlig personal. Urvalet kunde varit lite större men inget problem att lägga till, eller ta bort, ingredienser på pizzorna. Har nu även testat double smash burger samt tryffelburgaren och de var riktigt bra, pommes fritsen var nästan ännu bättre.
Mycket goda hamburgare kombination tryffel och hjortronsylt var lite udda men riktigt god
Otroligt god mat! Både hamburgarna och pizzorna var sjukt goda. Bästa pizzan jag ätit.
Fina och goda pizzor. Trevlig personal.
Testade två pizzor idag. Geten var god men jag upplevde den lite slarvigt gjord bla väldigt mycket kant. Pizzan Ray, bra smak men lite flottig och basilikan lägger man på efter tillagning! Ingen pizzasallad erbjöds! Vi handlade pizzorna strax efter 20.30. Det kom in kunder som ville handla då men de blev tillsagda att det var stängt utan någon förklaring. På hemsidan stod det att det var öppet till 21.00. Det var bättre förr..
En riktigt bra restaurang som är betydligt finare på insidan än man kan tro när man ser utsidan. Trevlig personal dessutom. Pizzorna är inte dom där riktiga napolitanska "finpizzorna", men ändå betydligt bättre än på den genomsnittliga kvarterspizzerian. Hamburgarna håller riktigt hög klass; dom kan jag varmt rekommendera. Musslorna har jag inte testat, men enligt uppgift ska dom också vara bra.
God mat men extremt snåla portioner. Tänker framförallt på kebab talriken då jag vanligtvis brukar få 2-3 gånger så mycket mat för ett billigare pris på nästan alla andra ställen jag testat.
Comment on this business

to add Pizzeria Sandbyhof map to your website;