facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Sandbyhof

Address: 590 95 Loftahammar
Phone: +4649361590
City: Loftahammar
Zip Code: 590 95



related searches: Sandbyhof Pizzeria meny, Sandbyhof öppettider, Loftahammar Restaurang, Tättö restaurang MENY, Stures Bageri till salu, Sjökrogen Loftahammar, Meny Sjökrogen Loftahammar, Sjökrogens meny
Similar places near
Pizzeria Sandbyhof Pizzeria Sandbyhof 3 meter Beställde 3 pizzor o de sa att de skulle ta 25 minuter, efter 30 frågar ja hur de går...
Reviews
Riktigt goda pizzor och musslor. Bra och trevlig personal. Urvalet kunde varit lite större men inget problem att lägga till, eller ta bort, ingredienser på pizzorna. Har nu även testat double smash burger samt tryffelburgaren och de var riktigt bra, pommes fritsen var nästan ännu bättre.
Otroligt god mat! Både hamburgarna och pizzorna var sjukt goda. Bästa pizzan jag ätit.
En riktigt bra restaurang som är betydligt finare på insidan än man kan tro när man ser utsidan. Trevlig personal dessutom. Pizzorna är inte dom där riktiga napolitanska "finpizzorna", men ändå betydligt bättre än på den genomsnittliga kvarterspizzerian. Hamburgarna håller riktigt hög klass; dom kan jag varmt rekommendera. Musslorna har jag inte testat, men enligt uppgift ska dom också vara bra.
Testade två pizzor idag. Geten var god men jag upplevde den lite slarvigt gjord bla väldigt mycket kant. Pizzan Ray, bra smak men lite flottig och basilikan lägger man på efter tillagning! Ingen pizzasallad erbjöds! Vi handlade pizzorna strax efter 20.30. Det kom in kunder som ville handla då men de blev tillsagda att det var stängt utan någon förklaring. På hemsidan stod det att det var öppet till 21.00. Det var bättre förr..
God mat men extremt snåla portioner. Tänker framförallt på kebab talriken då jag vanligtvis brukar få 2-3 gånger så mycket mat för ett billigare pris på nästan alla andra ställen jag testat.
Kebabpizza för 120:-. Eller kebabpizza är att ta i; en paj av pizzakaraktär - sparsamt kryddad med lite kebabkött här och där som man sedan försökt dölja under en näve isbergssallad. Kanske läge för en studieresa till Jönköping?
Riktigt besviken!!! ICAs fryspizzor har nästan bättre klass. Jag har handlat där många gånger tidigare och det var då toppen men efter ägarbytet är det tyvärr inget vidare.
Vi var 5 som åt middag och alla blev nöjda. Trevlig nyrenoverad lokal och många alternativ på menyn.
Tyvärr för långa väntetider för pizza då man bara har en kock som lagar pizza, något smaklös pizza.
Ny ägare fr.o.m 1/4 - 21 med en ny meny som ser intressant ut och behöver provas. Recensionen gäller endast maten, då vi beställer hämtpizza. Pizzorna är Sandbyhof en vanlig och en glutenfri och båda smakar helt ok. Positivt är att råvarorna känns "bättre än genomsnittet" och den glutenfria verkar vara "hemmaknådad" istället för den tråkiga som levereras i aluminiumfolie. Det enda som sänker betyget är att pizzorna är väldigt flottiga och lämnar en pöl av olja i tallriken. Kommer dock att smaka på resterande meny och ge den en chans.
Comment on this business

Directions to Pizzeria Sandbyhof with public transportation


Loftahammar 60 meters
24
803
Loftahammars skola 80 meters
803
Sandbyhovsvägen 300 meters
24

to add Pizzeria Sandbyhof map to your website;