facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Viking

Address: Mårtensgatan 10 , Kävlinge 244 30, M, SE
Phone: +46 46 73 07 31
City: Kävlinge
Zip Code: 244 30



related searches: Pizza VIKING, Pizza Viking Koblenz, Viking lieferando, Viking Bürobedarf, Döner Pizza Land Sachsenhausen Speisekarte, Lieferando Frankfurt, Wikinger Restaurant, Essen Frankfurt
Similar places near
Restaurang Dream Garden Restaurang Dream Garden 70 meter Alltid lika trevligt och god mat
Sibylla Grillen Sibylla Grillen 190 meter Aldrig mer. Ber om en välstekt korv med bröd,får en kokt från lådan och givetvis fesl...
Kävlinge Kommun Kävlinge Kommun 228 meter
Kippas Pentry Kippas Pentry 336 meter
Con Carote Con Carote 519 meter
Micós Grill Micós Grill 837 meter Inget dåligt att säga om stället. Trevlig personal som är hjälpsamma vid frågor &...
Sos Köken Sos Köken 1 km
Krysset Krysset 1 km Mycket bra service av trevlig personal och Mycket mat som var vällagad och fräsch!Mat...
Bäckvikens Café & Grill På Hven Bäckvikens Café & Grill På Hven 4 km Åt en högrevshamburgare. Vi beställde middag och inte tapas. God smak på hamburgaren....
M & F Mat M & F Mat 5 km
Reviews
Skulle ta 30min för pizzan att bli klar. Tog 1h 20min, bränd i kanterna när jag väl fick den. Har full förståelse för att det var mycket att göra men lite information om läget hade inte skadat.
Vad är det för konstig skinka på pizzan? Smakar väldigt illa. 200 spänn åt skogen. Fick beställa på annan pizzeria. Sista gången här
Trevlig personal. Väldigt ren och fräsch lokal.
God pizza men för dyrt. Den lilla degklumpen och 150gram processerat kött är inte värt mer än 50kr. Köp din läsk på ICA för 17kr 1.5 liter. På viking får man en 33cl för 17kr. Detta är flygplats priser.
Härlig pizzeria med klassiska pizzor. Kan varmt rekommendera deras kebabrulle den är stor nog till två och supergod. Egen utkörning av maten för hembeställningar som går snabbare än foodora etc.
Bästa pizzerian med duktig och trevlig personal.Mat: 5/5
Mycket mat får man för pengarna. Men att personalen drar tallriken precis när du svalt sista tuggan länns inte ok och ger ett stressat intryck. Liten trång lokal. Inte mysig. .
Man kan köpa dagens men även grill meny, pizza, kebab och dricka. Finns servering för att äta på plats och man kan även få maten hemlevererad.
Vilka pizzor! Trevligt att slippa se den vanliga standardpizzamenyn. Jag valde ur det italienska urvalet och fick en fantastiskt god pizza. Ren och fräsch restaurang för er som inte kör hempizza. Jag kommer tillbaka!
Trevlig personal och goda pizzor med rikligt med topping. Allaverdue är en klar favorit.
Comment on this business

to add Pizzeria Viking map to your website;