facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Dream Garden

"Restaurang Dream Garden är en mysig restaurang som ligger på Unionsgatan i Kävlinge. Våra maträtter är traditionellt anpassade för nordiska smaklökar. Vi har fullständiga rättigheter. Restaurangen invigdes den 15 oktober 2002 och drivs av Camlay Chienh, som är utbildad i Kristianstad.Vi erbjuder 40 sittplatser samt bra parkeringsmöjligheter för våra gäster. För de som vill avnjuta vår goda mat hemma erbjuder vi även take away. Även större sällskap är välkomna med avhämtningsbeställningar.Gör ett besök i en avslappnad, lugn restaurangmiljö och låt vår trevliga och serviceinriktade personal ta hand om er!"
Address: Unionsgatan 18 , Kävlinge 244 30, M, SE
Phone: +46 46 73 02 11
City: Kävlinge
Zip Code: 244 30



related searches: Restaurang dream garden menu, Restaurang dream garden reviews, Pizzeria Viking Kävlinge menu
Similar places near
Pizzeria Viking Pizzeria Viking 70 meter Skulle ta 30min för pizzan att bli klar. Tog 1h 20min, bränd i kanterna när jag väl f...
Sibylla Grillen Sibylla Grillen 191 meter Aldrig mer. Ber om en välstekt korv med bröd,får en kokt från lådan och givetvis fesl...
Kävlinge Kommun Kävlinge Kommun 297 meter
Kippas Pentry Kippas Pentry 330 meter
Con Carote Con Carote 585 meter
Micós Grill Micós Grill 871 meter Inget dåligt att säga om stället. Trevlig personal som är hjälpsamma vid frågor &...
Sos Köken Sos Köken 1 km
Krysset Krysset 1 km Mycket bra service av trevlig personal och Mycket mat som var vällagad och fräsch!Mat...
Bäckvikens Café & Grill På Hven Bäckvikens Café & Grill På Hven 4 km Åt en högrevshamburgare. Vi beställde middag och inte tapas. God smak på hamburgaren....
M & F Mat M & F Mat 4 km
Reviews
Alltid lika trevligt och god mat
Jag och min sambo åt här igår, tog med hem 4 små rätter, allt var varmt och mycket välsmakande, mycket mat för pengarna och extremt gott. Dom båda grytorna var goda men det friterade var ej så bra friterat och därav de 4 stjärnorna istället för 5. Men rekommenderar starkt att gå dit då maten är bra lagad och priserna är låga.
Ok mat , snabb servering o bra service!
Som den ända kinarestaurangen i Kävlinge får jag ge restaurangen en 4. Maten är god och utbudet är för alla smaker.
Kinarestaurang i klassikt tappning, maten och inredningen i kombination gör att restaurangen borde K-märkas!
Vi beställde tre rätter och alla upplevde maten som överkokt. Ingen av oss åt heller särskilt mycket. Svag stjärna, för att jag iallafall hittade hit. Troligen det sämsta stället i Kävlinge.
Tyckte maten var okej och restaurangen var fin. Det jag beställde var kyckling med grönsaker med lite starkare söt/sur sås och grönsaker för mig är inte bara bambuskott så detta var jag lite besviken över.
Smaklöst och väldigt beige mat. Dålig service och kort personal. Fick notan innan vi ätit upp, kändes inte alls välkomnande. Sista gången vi äter här.
Alltid lika trevligt att äta på Dream Garden, god service och mycket mat som är färsk och mycket god. Fem stjärnor är inte tillräckligt!
Åt 3 små rätter och små va dom det var den gången å aldrig mer
Comment on this business

to add Restaurang Dream Garden map to your website;