facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Polisen Varberg

Polisen Varberg

About

Detta är en officiell sida för polisen i Varberg. Här kommer vi att berätta om vår verksamhet, be om tips och kommunicera med våra följare.

Story

Välkommen till polisen i Varberg.

Observera att sidan inte kan användas för larm eller anmälningar. Vid akuta situationer vänligen ring 112. För anmälan eller tips via telefon ring 114 14. För att lämna tips digitalt använd vårt tipsformulär.

https://polisen.se/halland /system/Formular/Epost-tipsformular/Tipsa-Polisen-i-Vastra-Gotaland/

Vår närvaro i sociala medier är en del i vår strävan att komma närmare och vara tillgänglig för medborgarna i Varberg. Här kommer vi att berätta om vårt arbete, lämna brottsförebyggande råd och be om tips. Vi välkomnar en dialog med er kring vår verksamhet.

Vi som jobbar med den representerar olika delar av polisverksamheten och
att hanterar sidan under kontorstid på vardagar. Du kan därför inte räkna med att få svar på dina frågor dygnet runt och under helger.

Allmänheten är välkommen att kommentera våra inlägg.

Användare ska visa respekt gentemot andra användare. Inlägg med svordomar samt skällsord kan komma att tas bort direkt. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som bryter mot svensk lag, mot Facebooks regler, anses stötande eller saknar relevans för sidans ämne. Kommentarer ska vara relevanta till sakfrågan och hålla en god ton.

Länkningar till andra webbsidor utom polisen.se är inte tillåtna och kan komma att tas bort. Vid upprepade överträdelser eller vid grova inlägg kan avsändare komma att blockeras. Kommentarer gjorda av personer med uppenbart falsk identitet kan komma att tas bort och blockeras. Vi kommer inte att svara på enskilda ärenden eller frågor som rör enskilda personer.

Alla inlägg på polisens sidor på Facebook blir allmänna handlingar. Det innebär att de kan komma att diarieföras.

Du kan läsa mer om polisen i sociala medier på www.polisen.se/socialamedier.



"Du kan nå polisen dygnet runt. Ring 112 vid pågående brott och akut fara. Använd polisens webbplats för att anmäla brott, lämna tips, boka tid för att ansöka om pass, begära registerutdrag eller för att se vad som händer lokalt."
Address: 432 21 Varberg
Phone: 114 14
City: Varberg
Zip Code: 432 21


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 16:00
Friday: 09:00 - 15:00


related searches: polisen varberg händelser, pass halland, polisen pass, förnya pass göteborg
Similar places near
Varbergs kommun Varbergs kommun 459 meter Välkommen till Varbergs kommuns officiella Facebooksida. Här kan du ta del av stort o...
Arbetsförmedlingen Varberg Arbetsförmedlingen Varberg 538 meter Stort sett omöjliga att komma i kontakt med via telefon eller mail
Naturum Getterön Naturum Getterön 2 km Enkel men trevlig ställplats i utkanten av Varberg. Nybyggt toalett för året. De håll...
Reviews
Stänger kl 16 på vardagar, 15 på fredag och stängt på helgen. Vad sägs om att ha öppet när merparten av invånarna är lediga och kan uträtta sina ärenden. Detta är väl ett serviceyrke??
Var och lämnade in två stulna cyklar i januari, då var personalen trevlig. Idag när jag skulle hämta den en var det inte samma sak, korta kommandon och småpikar om saker som inte jag kan göra något åt eller som ens handlar om mig. Onödigt och tråkigt. Personalen i receptionen är ju stor del ansiktet utåt.
Receptionisterna hos Polisen Varberg är super trevliga och väldigt hjälpsamma. Hade inte alla dokument för min pass ansökan men de hjälpte mig att på efterhand komplettera min ansökan. Snabba på att svara på mail, trevliga och hjälpsamma.
Svårt att recensera en polisstation men jag skulle önska att de var fler i tjänst. Inte alls deras fel såklart utan det ansvaret ligger på "valboskapen" som inte kräver mer av deras förtroendevalda.
Very kind people work there on the meeting board for people
Comment on this business

to add Polisen Varberg map to your website;