facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Prästmyren vandrarhem

Prästmyren vandrarhem

About

Prästmyren i Ransäter

Story

Lantligt boende i hjärtat av Värmland.
Både stuga och bäddar fint beläget i skogen.
Här finns både pool och bastu till gästernas förfogande.
Grevillius hälsar er välkomna!


Rural living in the heart of Värmland, Sweden.
Both cabins and beds nicely situated in the woods.
Here are both the pool and sauna at your disposal.
Grevillius welcome you!

Address: Prästvägen 10, 68493 Ransäter, Värmlands Län, Sweden
Phone: 0703944983
City: Ransäter
Zip Code: 68493


Similar places near
Scout Camp Ransberg Scout Camp Ransberg 961 meter Det står att man kan hitta kristaller och ametist nära denna gård. Typ vidare på en g...
Reviews
Fantastiskt ställe med ett fantastiskt värdpar, underbar service och mysig morgonfrukost i deras hus! Här finns allt man kan tänkas behöva, som en Grekland-semester i Sverige! Bastu! Pool, barnpool, glass, frysmat för akuta mat-nödsituationer, uppskattades av oss!, linbana, biljard, dart, luftgevär, pingis, leksaksbilar på el som barn kan köra, cyklar att hyra, fiskekort att köpa, hyra kajak, kanot, eka. SÅ UNDERBART vi kommer tillbaka snart!
Personligt, mysigt och fint ordnat vandrarhem. Ett paradis för barn och mycket trevligt värdpar.Rum: 5/5
Underbart ställe! Vi hade rummet som var 1m från poolen. Lycka! Trevlig frukost hos Måns i köket. Åkte rutschkana 112 meter på en gammal gräsklippare. Massor av andra aktiviteter. Missa inte!Rum: 5/5
Väldigt fin plats med fin natur, djur, lugn och möjligheter till träning, lek, bad. Här finns ett spelloft med luftgevär, biljard, pingis, spel och musik. Cyklar finns för utlåning. Båt och kanoter kan lånas och användas i Ransjön för en tur eller fiske. Gym, lekpark med Värmlands längsta rutschkana och grillplatser. Allt är gratis för sovgäster.
Så himla mysigt ställe mitt ute i skogen. Bra service, bra pris, bra frukost ja allt var bra. Finns mycket att göra och allt är gratis, som tex låna cyklar, kanot mm Rekommenderas verkligen!!!!Rum: 5/5
Vi hade en härlig o trevlig em hos Måns på hans fina gård! Barnbarnen roade sig i bassängerna o vi köpte också glass!
Vänligt och trevligt mottagande och bemötande. Mycket vacker inramning med blommor och grönska. Bra lekmöjligheter för barnen. Sittgrupper runtomkring. Fiolspel lockar till frukosten mm, mm.
Personligt och extremt gästvänligt. Finns väldigt mycket att göra för barn samt cyklar och roddbåtar att låna. Vi bodde i Stallet, decimetrar till poolen.
Trevligt ställe! Stor gästfrihet med möjlighet till frukost i värdparets stora bondkök. Tillgång till kvällsaktiviteter på Spelloftet.
Super mysigt ställe mina barn var på fiol-läger. Rekommenderas
Comment on this business

to add Prästmyren vandrarhem map to your website;