facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Scout Camp Ransberg

Scout Camp Ransberg

About

Scout Camp Ransberg - Upplevelser & äventyr non stop.

Scout Camp Ransberg - Plats att mötas

Story

Scout Camp Ransberg utanför Ransäter i Värmland är en av Nykterhetsrörelsens Scoutförbunds tre anläggningar och inbjuder till många olika aktiviteter.

Ransberg är ett fantastiskt alternativ för dig som söker en lägerplats eller en bra kurs- och konferensanläggning i naturskön kulturmiljö med vällagad mat och trivsamt boende. Vi har totallösningar för lägerupplevelser i en drogfri miljö.

Här finns lägerängar och Survival track i skogen för den lägersugne eller flyglar och inomhusmatsal för den som vill leva herrgårdsliv. Många olika aktiviteter hålls på anläggningen, allt från förbundsläger till nyårsbal och konfirmationsläger.

Välkommen till en härlig vistelse på Ransberg!

Address: Ransbergs Herrgård, 684 93 Ransäter, Värmlands Län, Sweden
Phone: 055230239
City: Ransäter
Zip Code: 684 93


Similar places near
Prästmyren vandrarhem Prästmyren vandrarhem 961 meter Fantastiskt ställe med ett fantastiskt värdpar, underbar service och mysig morgonfruk...
Reviews
Det står att man kan hitta kristaller och ametist nära denna gård. Typ vidare på en grusväg. Hoppas du hittar något
Som vanligt hälsade Ransbergs herrgård oss med öppna armar. Och kranar, det regnade i stort sett hela helgen. Det är en fantastisk plats där man kan ha det bra oavsett väder.
Mysigt område med mycket skog och ängar runt. Ranån rinner rakt genom området och erbjuder fiske av bäcköring. Badplats och volleyball vid dammen. Där finns också toaletter. Området runt omkring erbjuder fina vandringsleder och mycket kultur. Gamla fabriksruiner och stenåldersbyn rekommenderas.
Hit var Thea & Matilda på årets fiol-läger. Dom gillade det starkt
Bra ställe att vara på för en naturvän, trevligt boende i Ransbergs förläggning med olika alternativ, god mat, fint bemötande och fantastiskt atmosfär tillsammans med många scoutvänner. TACK för allt! Danuta
Trevlig helg med många scouter.
Här finns allt för ditt lägerarrangemnag för ungdommar. Samtidigt hittar du ett billigt boende för dig själv och din familj.
Det är hur bra som helst, god frukost har dom också.
Underbar natur, härliga kulturbygder. Här trivs man. :- Vild natur in på knuten men ända ganska nära civilsationen. Trevliga boenden i vandrarhemsstil. Enkelt men rent och snyggt. Bra sovkomfort. I like!
En fantastisk plats för lungn och svkoppling
Comment on this business

to add Scout Camp Ransberg map to your website;