facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Praktikertjänst Ortopedi Stockholm

Praktikertjänst Ortopedi Stockholm

About

Praktikertjänst Ortopedi Stockholm är en ny klinik med inriktning på artroskopi, artroskopisk kirurgi och idrottsmedicin. Vi erbjuder högsta tillgänglighet och bästa möjliga omhändertagande.
Vårdval på uppdrag av Stockholm Läns Landsting.

Address: Liljeholmstorget 7, Hiss B plan 8, 11763 Stockholm
Phone: 08-12844300
City: Stockholm
Zip Code: 11763


Opening Hours

Monday: 07:30 - 15:30
Tuesday: 07:30 - 15:30
Wednesday: 07:30 - 15:30
Thursday: 07:30 - 15:30
Friday: 07:30 - 15:30


related searches: Ortopedi Stockholm utan remiss, Praktikertjänst Stockholm, Liljeholmens Ortopedi, Elit Ortopedi, City ortopedi, Södermalms ortopedi, Capio Artro Clinic, Ortopeder Stockholm
Similar places near
Stegkliniken Stegkliniken 1 km Missnöjd tyvärr. Utförlig och hjälpsam analys, men nämnde inte ett ord om träning uta...
Reviews
Vill bara säga tack till all underbar personal ni är bäst all personal är så fruktansvärt snälla och trevliga , och tar så väl omhand om oss som kommer in för operation
Stort tack till Göran Arn och all personal på Op! Ni är så duktiga o proffsiga :
Otroligt proffsig och Trevlig personal Man känner sej välkomnad och omhändertagen direkt man kommer in på mottagningen tills man lämnar , dom lyssnar på en och får tid väldigt snabbt Gjort menisk op på höger och vänster knä inom loppet av 2 månader av Håkan Nyberg Supernöjd Skulle inte velat göra dessa op någon annanstans Tack
Otroligt proffsigt och mysigt efter operationen Duktig Narkosläkare och även Björn Waldebäck som opererade mitt knä mycket mycket bra..
Läkaren Carl Siljeholm fixade min meniskoperation för drygt ett år sedan och den blev jättebra, och nu ska min äldste grabb få möjlighet till sin operation av trasig menisk. Alla läkare har erfarenhet av idrottsskador vilket är ett stort plus vid ingreppen och resultaten därefter, så välj denna klinik!
Hej undrar ifall någon kan berätta hur långt tid ni fick vänta i mellan första besöket och till operationsdagen?
Som professionell dansare blev jag opererad för korsbandsskada av Magnus Forssblad. Idag är jag helt återställd och har inga besvär trots att jag tränar på elitnivå. Fick snabbt tid när jag sökte hjälp. Fräsha lokaler och bra bemötande!
Bästa upplevelsen inom vården jag haft! Från första telefonsamtal till att sy ihop min menisk. Operationsdagen var spännande, det kändes tryggt och blev inte så nervös. Fick inga biverkningar eller obehag av narkos eller smärtor i knä efter men det kanske varierar en del från person. Mer utav en spännande upplevelse. Det var roligare än en vanlig arbetsdag på jobbet. Återstå att se hur min rehab går och om knät blir bra/bättre.
Mycket bra bemötande och engagerade medarbetare. Blev själv opererad av Dr. Calle Siljeholm och är mycket nöjd med den vård jag fick. Rekommenderas starkt.
Stort tack till Björn Waldebäck och hans team för trevligt bemötande och proffsig behandling. Snabb och smidig operation i ljusa och fräscha lokaler. Tack för teet och de goda mackorna efter.
Comment on this business

to add Praktikertjänst Ortopedi Stockholm map to your website;