facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stegkliniken

Stegkliniken

About

www.stegkliniken.se Ortopedi, skoinlägg, löpning, löpskor, naprapti+ Sjukgymnastik = Stegkliniken
Solna, Hägersten och Sthlm City

Story

Vi fixar steget! Oavsett om det innebär att stödja upp en sned fot med ett skoinlägg, träna upp en muskelgrupp, eller mobilisera en ond rygg kan du få hjälp från oss!

Vi förenar hjälpmedel, skor och modern rehab -sjukgymnastik, samt naprapati i ett, på samma gång.

Vi är välrennomerade i Storstockholm och samarbetar med 26 av stockholms vårdcentraler och ortopedmottagningar som skickar sina patienter till oss för vidare åtgärd.

Mottagningar i Stockholm City, Solna och Aspudden.



"Ortopedtekniker med foten i fokus. Naprapati. Kiropraktik och Fysioterapi. Ortopediska sulor, skoinlägg och fotbäddar. Stötvågsbehandling. Ortopediska behandlingar för fot, knä, höft, rygg och nacke. Välkommen till fotspecialisterna stockholm"
Address: Hägerstensvägen 116, 12649 Stockholm
Phone: 08 - 744 34 85
City: Stockholm
Zip Code: 12649


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Gå och Löpkliniken, TeamOlmed, Agilokliniken, Fotbutiken, Ont i hälen, City ortopedi, Hälsporre, Camp Pro Ortopedteknik
Similar places near
Praktikertjänst Ortopedi Stockholm Praktikertjänst Ortopedi Stockholm 1 km Vill bara säga tack till all underbar personal ni är bäst all personal är så fruktans...
Reviews
Missnöjd tyvärr. Utförlig och hjälpsam analys, men nämnde inte ett ord om träning utan gick direkt på produkter. Provade ett par inlägg 2 min i butiken och på promenad hem 5 min. Fick inte lämna tillbaka nästa dag trots erbjuden öppet köp och att jag ångrat mig, 900kr i sjön. Folk köper skor som flera personer prövat i butik hela tiden, så förstår faktiskt inte varför en sula använd 7 minuter är så farligt?
Vände mig hit pga smärta i foten. Svaret var att jag pga att jag trampade snett belastade en muskel som orsakade smärtan. Trevligt bemötande, men jag kände att det var lite ”löpande band-känsla” där fokus låg på merförsäljning av specialbeställd sula för 1900:-. Kunde inte sen använda sulan då det gjorde alldeles för ont, vet att jag har rätt att justera men har inte tid att åka fram och tillbaks till kliniken. Smärtan? Ja det visade sig enligt annan läkar vara inflammation pga överansträngning, så det blev en Voltarenkur. Inläggen blev därför överflödiga och ligger oanvända i en låda.... Men som sagt, två stjärnor pga trevligt bemötande...
Gå aldrig dit. De drivs endast av pengar och kommer att göra allt för att du ska betala så mycket som möjligt. Lade till helt meningslösa grejer som inte behövs, bara för att kunna ta ut mer pengar ifrån dig.
Bra genomgång av mina fötter,fick bra inlägg efter justering ! Bra service :
Effektiv suverän hjälp av kiropraktor Thobias! Otroligt hur några proffsiga minuters behandling kan göra underverk! Jag är plötsligt mycket mindre stel i kroppen efter 2 år! Och nu kan jag gå barfota igen utan speciella inlägg hemma: hade jätteont under foten några veckor och nu har det nästan helt släppt efter två behandlingar. Det är som magi! Och Stegklinikens specialgjorda fotbäddar har gett mig dansen tillbaka! Jag är så tacksam!
Kunnigt och trevligt bemötande! Både jag och mina basketspelare tonåringar har fått fantastiskt fin hjälp av sjukgymnast och naprapat vid flera tillfällen då vi behövt hjälp med inlägg och sulor. Så nöjda!
Jag har haft ont i foten i mer än ett år då jag besökte Aspuddens naprapat-stegkliniken. Jag har besökt många naprapater, kiropraktorer, massörer, husläkare, sjukgymnaster, osv.. Men ingen har kunnat hitta orsaken till smärtan, utan de har varit bra på att lindra smärtan för stunden. På Aspuddens stegkliniken kunde man direkt hitta orsaken till mina problem och redan efter mitt andra besök och med hjälp av behandling och fotinlägg så kan jag gå utan smärta. Jag ser framemot mitt tredje besök och hoppas att jag kan återgå till min träning snart. Jag kan starkt rekommendera Stegkliniken i Aspudden då jag anser att de är professionella, serviceinriktade, kunniga och uppdaterade på det senaste. Tack Stegkliniken, ni gjorde underverk!
Stegklinikens formgjutna sulor löste mitt knäproblem. 1 år senare köpte jag ett par till min mamma som har artros och även hon är jätte nöjd. Stegkliniken kan starkt rekommenderas.
Väldigt proffsig och trevlig personal! Fick grymt bra hjälp med återhämtning från en träningsskada
God kvalitet, god personal, dem kan sin grej. Du får enligt mig bättre hjälp än vårdcentralen
Comment on this business

to add Stegkliniken map to your website;