facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Prison Island Västerås

Prison Island Västerås

About

Prison Island (tidigare känt som Arosfortet) är ett äventyrscenter i Västerås som erbjuder utmaningar för alla åldrar i 31 st celler och Lasergame.

Story

Till oss på Prison Island är alla är välkomna – liten som stor.
Vi är ett upplevelsecenter med ett stort antal äventyrsceller - som Fångarna på Fortet
- där det gäller att samarbeta och lösa problem i grupp.
Prison Island är perfekt för skolresan, en kick-off med företaget, möhippan eller svensexan.
Givetvis kan du även komma hit och få en minnesvärd dag med familjen och vännerna.

Vi har begränsat med platser så ring eller maila och boka för garanterad plats!



"På Prison Island i Västerås finns 31 spännande celler och ett Lasergame för upp till 20 personer. Allt med senaste tekniken och häftig design. Prison Island passar alla åldrar och är den perfekta aktiviteten för allt från barnkalaset till möhippan och konferensen med jobbet. Samla ihop dina vänner och ta med dom på en oförglömlig upplevelse. Vågar du anta utmaningen?"
Address: Kopparbergsvägen 13, 72212 Västerås
Phone: 021351350
City: Västerås
Zip Code: 72212



related searches:
Similar places near
Årets Bilsport AB Årets Bilsport AB 350 meter Årets Bilsport är ett bokförlag specialiserat på utgivningar främst inom motorsporten...
Militärrabatt Militärrabatt 490 meter Nja, ingen bra investering. Inte en såld kurs på ett år även om säljaren sa att de ha...
Alert Senior Västerås Alert Senior Västerås 490 meter Alert Senior utför tjänster inom städ, trädgård, snickeri, målning el. Företag anlita...
Norén & Lindholm Norén & Lindholm 496 meter N&L erbjuder tjänster inom rekrytering, interimslösningar samt ledarskaps- och organi...
Master Städ Master Städ 741 meter Klockrena, trevligt bemötande, noggrant städat till bra pris
Dirtbikebutiken Dirtbikebutiken 876 meter En enduro och crossbutik i Västerås. Nya TM och Sherco samt delar och utrustning ti...
Lings Spektakel Lings Spektakel 941 meter Utmärkt tillhåll för bräd- , kort- och figurspel i Västerås!
Västanfors Hus Västanfors Hus 1 km Västanfors Hus - Arkitekt ritade hus till alla!
Vent Rensarn i Västerås AB Vent Rensarn i Västerås AB 1 km Snabb och bra service! Kan rekommendera!
Prison Island AB Prison Island AB 1 km Toppen roligt, men sonen på 7 år är nog lite för kort.
Rudbeckianskas elevråd Rudbeckianskas elevråd 1 km Hej och välkommen till Rudbeckianskas elevråd! Vi är organet på skolan som behåller d...
Ivars PT Ivars PT 1 km Läs mer om oss! https://www.facebook.com/pages/Ivars-PT/669659729742585?id=6696597297...
Kadesjös Ingenjörsbyrå Kadesjös Ingenjörsbyrå 1 km Vart annars ska man vända sig till när man behöver Bygg, VVS och elkonsulter
Östmans Svets och Reparation Östmans Svets och Reparation 1 km Jag utför diverse svetsarbeten och reparationer, byggsmide. Innehar utökad behörighet...
FrankBistro FrankBistro 2 km Vad ska man säga om Frank i Västerås… här har jag ätit 4-5 gånger och det är alltid e...
Viltvägen Viltvägen 2 km Vi ger djur som kommit på fel sida om viltstängslet en chans att komma tillbaka in i ...
Myohliv AB Myohliv AB 2 km Partner från försäljning till leverans. Vi ser till att du lyckas med din försäljning...
Reviews
Barnkalas med sju tioåringar. Först spelade de lasergame och sedan väntade cellerna under nittio minuter. Själv bjöds jag på gratis kaffe under tiden. Ungarna var mycket nöjda och trötta när de var klara och fick fika efteråt. Väldigt hjälpsam och trevlig personal.
Jag har kört laser game och prison island grejen. Laser game är så roligt. Gillar du action och sånt så borde man testa det. Själva banan är bra för att det finns gömställen och mera. Rekommenderar.
Jätteroligt ställe att spendera några timmar på tillsammans med antingen familjenej för små barn eller kompisar. Många olika celler att välja på och olika svårighetsgrader. Trevlig personal, men lite dåligt att det inte fanns ett omklädningsrum.
Vi hade ett kalas där i helgen som var. Tyvärr kände de inte som vi välkomnades alls. Ingen " välkommen hit" "har ni varit här förut" ? Vi har aldrig varit hos er. Jag fick fråga var rummet var och var det kaffe till föräldrarna. Det hörde jag om senare? Äh jag är jättemissnöjd. 3 killar som prata med varann och ingen av dem brydde sig särskilt mycket. Tyvärr gör vi aldrig ner ett kalas hos er. Så dyra pengar. Trots att barnen hade roligt iaf. Barnen vill tillbaka igen . Men vet inte hur jag känner att jag vill göra det eftersom de känns inge bra nu.
Det är ett roligt ställe för familj- och klassutflykter. Det är ett bra ställe att utmana sig själv och sina kompisar på. Det är bara otydligt vad man ska göra. Det finns ingen skyllt i cellerna och ibland är det väldigt otydligt. Om du vill få ett träningspass för familjen rekommenderar jag prision Island!
Riktigt roligt, nöje för alla mellan åldrarna 5-55. Man kan vara äldre i undantagsfall men många celler bygger på att man ska vara stark, smidig och ha bra uthållighet. Man behöver vara minst en grupp på tre personer om man ska kunna klara av alla celler men det kan vara svårt att vara fler än fyra i varje grupp.
Det var kul men de hade kunnat kosta på sig mer pedagogiska förklaringar till vissa rum. Förstår såklart att det är en del av upplevelsen att lista ut det själv men vissa rum var det bara att gå ut ur utan att ens ha förstått hur en gjorde. Laser tag var rakt igenom awesome. Skitigt och dammigt på toaletter och i lounge. Hade varit bra att kanske få en i alla fall en vattenkanna och lite glas till loungen.
Jag älskade min upplevelse på Prison Island. Det finns rum som passar alla. Oavsett om man är stark, smart, smidig osv. Vissa rum var mycket klurigare än andra och vissa fick en att svettas rejält och vill man ha en aktivitet där man kan gå som en grupp och ha väldigt kul. Har du inte provat Prison Island än så rekommenderar jag det starkt.
Jätteroligt för hela familjen. Bra variation på cellerna. En del kräver muskler och styrka, andra mer styrka i hjärnan. En timme känns som fem minuter, ta två timmar direkt. För att krydda på upplevelsen rekomenderas att ta kål på varandra i ett laser-game efteråt. Här väcks tävlingsdjävulen i dig!
Vi hade en afterwork med jobbet här. Riktigt lyckat och kul. Den här gången provade vi laser dome, och samtliga var som barn igen. Tänk på att man rör sig mycket och att det är relativt varmt här inne. Kläder som är avsedda inomhusidrott är att rekommendera!
Comment on this business

Directions to Prison Island Västerås with public transportation


Humlegatan 130 meters
6
Långmårtensgatan 140 meters
6

to add Prison Island Västerås map to your website;