facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for QuickNet

QuickNet

About

Bredband och hemtelefoni för privatpersoner.



"QuickNet erbjuder tjänster för bredband, telefoni, trådlösa nätverk, hemsidor, e-post, serverdrift och digital marknadsföring."
Address: Munkgatan 7, 72212 Västerås
Phone: +46213380000
City: Västerås
Zip Code: 72212


Opening Hours

Monday: 07:30 - 18:00
Tuesday: 07:30 - 18:00
Wednesday: 07:30 - 18:00
Thursday: 07:30 - 18:00
Friday: 07:30 - 18:00


related searches: quicknet driftstatus, stadsnätet västerås, quicknet kundtjänst, quicknet rabattkod, fibra västerås, quicknet driftinfo, stadsnät västerås kostnad, stadsnät västerås driftstörningar
Similar places near
RingUp Västerås RingUp Västerås 1 km Fantastiskt bemötande service och kunnande
Dialect Västerås Hälla Dialect Västerås Hälla 4 km Bra service,Inga problem att få hjälp, Bra ställe att köpa dator eller telefon.
StjärnaFyrkant Västerås StjärnaFyrkant Västerås 4 km Vi är tillbaka i Västerås! Din lokala återförsäljare gällande mobiltelefoni, växellö...
Teloteket Teloteket 6 km Teloteket är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni- o...
Reviews
Vill utfärda en stor varning.Att absolut inte anlita ett städföretag vid namn Bettna städ.Ett mycket vidrigt oseriöst städföretag.Som tyvärr inte kan låta andras saker vara ifred.Och tyvärr inte heller i äldre människors hem.Grundaren tar inget ansvar.Och nekar och ljuger om var saker tar vägen.Och påstår att saker är kastade.När det istället har stått en parkerad skåpbil utanför bostaden.Och grannar har stått och sett på.När dessa saker som detta städföretags grundare påstår sig ha kastat.Lagts in i denna skåpbil.Grundaren är Bettna städ tar istället kontakt med polisen.För att han själv inte kan redogöra för vad han själv har gjort i en gammal kvinnas hem.Denna städfirma var anlitad av Nyköpings kommun.Men dom har ifrånsagt sig allt ansvar med.Så ingen tar ansvar för någonting.Utan skyller ifrån sig.Undvik detta avskyvärda städföretag.Att det är ett städföretag är bara en täckmantel.För att på så sätt få komma in i andra människors hem.Och ställa till med enorma problem! VARNING VARNING VARNING!!!!!!!
Varkoijis , Litauen Ett företag som gör dörrar och fönster enligt önskemål, så är marknadsföringen. En otrevlig upplevelse som jag inte rekommenderar någon att dela. Deras marknadsföring stämmer inte alls med vad de leverar, dessutom blir du fruktansvärt illa bemött och behandlad om du ifrågasätter något.
Snabb leverans och allt fungerar utmärkt.
Nyinflyttad i Västerås och behövde bredband. Grannen tipsade om QuickNet. Beställde klockan 12:00 och samma dag klockan 17:00 är bredbandet inkopplat. Helt enkelt världsklass. Grädde på moset är mycket trevligt bemötande av kundservice samt bra priser.
Den bästa och mest stabila Bredbandsleverantör jag har haft. Har aldrig haft några driftstopp som har varit mer regel än undantag dagligen hos andra aktörer.
Jag har varit kund hos Quicknet sedan de startade med modempool i ett litet kyffe nere på stan. Har bara positiva erfarenheter. Stabilt och snabbt, men framförallt billigare bredband än konkurenterna.
Jag har använt Quicknet bredband sedan i somras 2018. Aldrig nere, jag vet inte vad support heter. Ligger en hundring/månad under de stora grabbarna.
Riktigt dålig anslutning utan förklaring! Betalar för 100mb men får ut 20mb. ligger runt 150 ping konstant. Ett av de sämsta internet leverantörerna jag någonsin bevittnat.
Verkar som ett riktigt trevligt företag.
Comment on this business

to add QuickNet map to your website;