facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Teloteket

Teloteket

About

Teloteket är en av Sveriges snabbast växande mobiloperatörer. Vi erbjuder telefoni- och bredbandstjänster till företag.

Story

Teloteket är en mobiloperatör som grundades 2010 och erbjuder telefoni- och bredbandstjänster till företag inom Sverige.

Telefoni och mobilitet har på senare tid kommit att bli ett av våra viktigaste arbetsredskap, oavsett vad vi jobbar med. Hantering av bankärenden och mobilsurf är en stor del av vardagen. Framförallt så är det med hjälp av telefoni som vi håller ihop vårt kontaktnät.

Vi på Teloteket fokuserar på att hitta abonnemang och lösningar som är anpassade efter er. Ingen ska behöva lägga ner energi på att behöva tänka på sin strulande telefoni. Telefonen ska bara finnas där och fungera.

Teloteket står för enkelhet. Vi har lagt en stor vikt i att ha kort väntetid till vår kundtjänst, flexibla abonnemangstyper och det är smidigt att bli kund hos oss. Vi sköter allt kring nummerflytt, administration och hjälper även till med kostnaden från er gamla operatör.
Det är så vi får nöjda kunder!

För att kunna möta krav och behov är vi ständigt uppdaterade. Vi är era experter på företagslösningar och allt inom telekom.

Välkommen till Teloteket!

Address:
Phone: 0770-25 25 25
City: Västerås


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Plus 46 omdöme, Plus46, Adaptrarbutik, Floryday bedrägeri, Wilbein, Tellit bluff, Zinzino varning, Wellvita bluff
Similar places near
RingUp Västerås RingUp Västerås 5 km Fantastiskt bemötande service och kunnande
QuickNet QuickNet 6 km Vill utfärda en stor varning.Att absolut inte anlita ett städföretag vid namn Bettna ...
StjärnaFyrkant Västerås StjärnaFyrkant Västerås 6 km Vi är tillbaka i Västerås! Din lokala återförsäljare gällande mobiltelefoni, växellö...
Dialect Västerås Hälla Dialect Västerås Hälla 6 km Bra service,Inga problem att få hjälp, Bra ställe att köpa dator eller telefon.
Comment on this business

to add Teloteket map to your website;