facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Invito

Address: Renmarkstorget 6 , Umeå 903 26, AC, SE
Phone: +46 90 14 53 60
City: Umeå
Zip Code: 903 26


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-22:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 17:00-02:00


related searches: Restaurang invito menu, Estreet lunch, RÅ Sundsvall, Ménageriet, Klang Market menu, Edvalls Guld, Södra Berget, Bryners Sundsvall
Reviews
Mysig atmosfär men lite onödigt dyrt. Provade deras pasta en gång, åt själv efter jobbet, innan jag skulle vidare till flygplatsen. Kände mig lite dömd av hovmästaren för ensamheten och potenciellt min stil. Men maten var okay i guess, fast dyr. Vinet kostade typ 100 kr för ett halvfullt, till kupans mittpunkt. Vet inte om det är jag som är galen men tyckte det smakade som vilket vin som helst som jag kunde hittat på box på systemet haha. En annan gång var jag där med gänget från jobbet. After work pizzan var inte god tyvärr, och dessutom dyrare en pizza från en "vanlig" pizzabagare. Låg ödmjukhet där asså. Kan man inte ens göra extra lyxiga pizzor så kan man ju inte ta extra betalt. Kontentan av alltihop är att: absolut kan du ha en trevlig kväll på invito, men du kan äta både godare och billigare på lottas. Och om du verkligen vill spendera 100kr för ett glas vin då kan du lika gärna spendera lite extra på varmrätten också och vips så är du på gotthards istället, DÄR är maten faktiskt verkliga konstverk. Sry invito men du imponerade inte på mig.
Dyr dagens lunch som tog lååång tid att få fram och de ugnsrostade rotsakerna bestod av lite potatis och en 1 pytteliten morotsbit. När vi frågade om det så sa servitrisen att hon skulle kolla m köket. När alla ätit upp kom hon med en liten skål med morötter och en tydlig nonchalant attityd. Hit går vi aldrig mer.
Meny Älgsoppa så himla god, röding perfekt, efterrätt äppletartar med glass wow Vin perfekt och lagom mycket i glaset. Personal: så fina ungdomar tack för att ni fick oss att må så himla gott Nina och Micke
Bra service o trevlig personal. Maten var ok men inte mer ån så med tanke på priset. Vi åt vitlöksbröd med aioli, högrevshamburgare o pasta med musslor.
Trevligt ställe med en mysig uteservering. Få rätter på menyn. Allt som jag beställde var gott, men jag hade förväntat mig lite högre klass/smak med tanke på priserna.
Trevligt att sitta ute med infravärme, men maten Entrecote & bolognese samt pizza till barnen var ganska tråkig. Iom det så kändes priset på vuxen portion lite högt. Servicen var ok.
Glad och trevlig service, men där slutar det positiva. Maten sådär till prisklassen, och hade en väntetid på över en timme utan förvarning.
Käkade idag en skaldjurslinguini där jag måste ha beställt utan skaldjur då det enda proteinet i pastan var blötdjur i form av blåmusslor, inte en skymt av skaldjur eller fänkål i den. Kanske måste be om extra skaldjur nästa gång
Bara ätit luncher här och de har jag alltid varit nöjd med. Maten ko fort fast det ofta är fullsatt och det smakar bra. Extra plus för en stor och god salladsbuffe.
Helt ok på kvällen men tyvärr har deras lunchkoncept blivit väldigt mycket sämre än det var för ett par år sedan. Inte längre prisvärt heller.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Restaurang Invito.

Umeå ıtalian

opening hours, reviews, map, satellite view. Restaurang Invito address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Restaurang Invito. On this website you can share your comments and experiences about Restaurang Invito with other people.

to add Restaurang Invito map to your website;



Similar places near
Gotthards Krog Gotthards Krog 128 meter Ok service men tveksam meny där man förväntas kombinera ”protein” och tillbehör. Gäst...
Rex Bar & Grill Rex Bar & Grill 203 meter Översatt av Google Fotot på Yelp var lockande, men den drinken var inte tillgänglig. ...
Vezzo Vezzo 308 meter Härliga pizzor på bra råvaror. Trevlig service. Blev Calzone på take away. Bland goda...
Restaurang Örnen Restaurang Örnen 3 km Tyvärr tråkigt. Två rätter serverades till lunch fast det var samma gryta. Enda som s...